Betud lépni a facebookomba? Látja a privát üzeneteimet?
Arról van szó, hogy van egy ismerősöm akitől a telefonomba kaptam egy SIM kártyát, azt mondta hogy így kettonket fizeti olcsóbb.
Nem első alkalommal volt hogy vissza mondta amiket masokkal beszeltem.
Be kapcsoltam a keszulekemen a ketfaktoros hitelesitest ..ami azt jelenti hogy jelzi ha ismeretlen eszkoz probal belepni a fiokomba.. Amióta bekapcsoltam ezt azóta nem tudtam beszelni az illetővel.. És jelezte az illeto cimerol a bejelentkezest amikor en be se jelentkeztem..Azt mondta nem kapja meg az uzeneteimet es irni sem tud nekem..ezért vissza allitottam kikapcsoltam a ketfaktoros hitelesitest a telefonom beallitasai közt azóta újra tudunk beszélni egymással.
De ez hogyan lehetséges hogy ha bekapcsolom azt a funkciot hogy jelezze ha idegen keszulek probal belepni a fiokomba akkor vele nem tudok beszélni? Viszont ha kikapcsolom a ketfaktoros hitelesitest vissza allitom akkor tudok újra beszelni vele?
Ez ugy lehetseges kerlek,hogy ugy atb..szott mint szart a palankon.
Ha bekapcsolod a kekfrankost ettol fuggetlenul tud irni neked,gondolom probalt belepni a hulye es kijelezte hogy kell a biztonsagi kod,ami ugye a te telodra megy.
Ne kekfrankost csinalj hanem valtoztasd meg a jelszavad. Nemtudom eddig miert nem tetted meg ezt,vagy miert nem verted pofan.
Sokszor volt már itt ez a sztori.
Elég lesz.
🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Szépen becsapott. De neked is gratulálok, hogy ezzel a dumával rászedett a kétfaktoros bejelentkezés kikapcsolására :D
Kapcsold vissza és változtasd meg a jelszavad. Vele meg ha lehet szakíts meg minden kapcsolatot, ne legyen ilyen élettelen, hogy a te fiókodban turkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!