Miért nem tudom átmásolni a képeket?
Figyelt kérdés
SD- kártyáról szerettem volna pár képet, videot átmásolni a számito gépemre, de ahányszor megprobáltam mindig azt irta ki, hogy a szemaforhoz rendelt határidő lejárt. 0x8007009 a hibakód. Ez mit jelent?2019. aug. 31. 21:33
1/1 anonim 

válasza:

Lemezellenőrzést futtass: adott meghajtón jobbgomb > Tulajdonságok > Eszközök fül > Hibaellenőrzés (hibák kijavítását pipáld ki). ha pedig at írja ki hogy hiba a meghajtó javításakor ezt tedd:
nyiss parancssort rendszergazdaként és írd be a következő parancsot:
CHKDSK G: /F /X /R
(G=az adott meghajtó betűjele, F=javítsa a hibákat, X=válassza le a használt folymatokat, R=hibás szektorok ellenőrzése)
Lehet, hogy olyan üzenetet kapsz, hogy nem tudja most elvégezni, hanem majd a legközelebbi újraindításkor fog lefutni. Ha van időd indítsd újra (30-60perc is lehet, a rendszerinduláskor fut le, így a rendszert addig nem tudod használni), vagy majd akkor amikor nem használod a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!