Lehet esetleg adathordozó formázása nélkül átmásolni a képeket, videókat stb?
Az történt, hogy pár napja beletettem egy régebbi telefonból a microSD-t a telómba, mert eddig nem volt benne. Rögtön azzal is kezdtem hogy leformáztam (Merthogy ugyis kérdezi, gondoltam megcsinálom magamnak) és ezután szépen átmásoltam rá gyakorlatilag mindent. Másnap kijött egy ablak, hogy SD-kártyát formázni kell...
Picit kuborultam. Amikor beleraktam a gépembe, ugyanazt írta ki, pedig elég fontos képek voltak rajta, amit pályázatra is be szerettem volna adni. Az lenne a kérésem/kérdésem, hogy tudtok esetleg olyan progit ami formázás nélkül tudná kezelni a kártyát, vagy olyat ami elkerüli? Nagyon fontos lenne. Előre is köszönöm. :)
Ezzel tegyél egy próbát, egy ugyanilyen esetben én mindent vissza tudtam vele hozni.
A kártyán nem tudta visszaállítani a partíciót, de ki tudta másolni a számítógépre, ami rajta volt. Utána formáztam és azóta is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!