Miért akad az egerem, hirtelen fordulástól?
Figyelt kérdés
Játékban is, asztalon is.. ha lassan mozgatom minden renben van.., de ha hirtelen vagy akár egy hosszabb húzás balra-jobbra, megáll.. mi lehet a probléma??2019. aug. 31. 13:47
2/12 A kérdező kommentje:
És ezt ajánlatos, megnézetni akitől vettem a boltba? Vagy valami ötlet otthon is kitudjam takarítani?
2019. aug. 31. 17:01
3/12 anonim válasza:
Ez attól függ, milyen egérről van szó? Ami minden egérnél bekoszolódik, a talpán lévő tappancsok, mert összeszednek az asztalról a mindenfélét. Ezt akár körömmel is el lehet távolítani. A görgőkkel működó egereknél, a szálló port beviszik a görgők közé. Ezt onnan csak szétszedéssel lehet eltávolítani. Ahányféle egér, annyiféle megoldás. Persze lehet mechanikus hiba is, amit nem tudsz kitakarítani. Ott az új egér a megoldás.
4/12 A kérdező kommentje:
Mert pénteken vettem ezt az egeret kb 5000forint körül canyon cnd-sgm4e leginkább talán ő rá hasonlít..
2019. szept. 1. 10:49
5/12 anonim válasza:
Az még nem lehet koszos. Inkább gyári hibás. Vidd vissza, ennyi idő után kicserélik. ( talán ) 10 éves Logitech-es egerem van. Kiválóan működik.
6/12 A kérdező kommentje:
Egy másik gépen, pedig jól működött.. tudnál segíteni, hogy lehet a drivert letörölni és újratelepíteni a gépemről?
2019. szept. 2. 16:07
7/12 anonim válasza:
Milyen drivert szeretnél eltávolítani?
8/12 A kérdező kommentje:
újra kéne telepíteni az egér driverját :D hülye vagyok ehhez remelem nem beszelek hülyeséget.
2019. szept. 2. 17:53
9/12 anonim válasza:
Ha nem Plug and Play, akkor le is törölhető. Honnan vettél hozzá programot? Gondolom, az internetről töltöttél le, és onnan telepítetted.
A vezérlőpultot tudod használni?
Nyisd meg, és válaszd a "programok törlése és módosítása" menűpontot. Ekkor megnyílnak a gépen lévő programok címei. Keresd meg az egered programját, név szerint. Ha megvan, jelöld ki, és klikkelj a törlés-re.
Én gyanítom, hogy ott más gond is lehet. Az egér nem kompabilitis a gépeddel. Ezért akad. De ez csak feltevés.
10/12 A kérdező kommentje:
Programok törlése és módósítása fület nem találja :D pontosabban?
2019. szept. 3. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!