Már többször is újra indult a gépem magától ilyenkor mit kell tenni?
Figyelt kérdés
A tegnapi napon volt egy áramszünet és azóta magától újra indul a gép áramszünet után (délelőtt) egyszer indult újra majd aztán este letöröltem egy programot (XTREME GAMING ENGINE) Amit innen töltöttem le: [link]
és ez után gondoltam megyek játszok egy kicsit a Fortniteal... El is indítottam szépen futott aztán egyszer csak újraindult a gép utána megint elindítottam és megint újraindult. Utána megnéztem mit csinál ha a Rainbow Six Sieget indítom el. Beléptem egy meccsbe el is kezdődött utána megállt a kép és ki crashelt a játék kétszer
(ja és a videokártya ventilátorai se pörögnek úgy mint ezelőtt pedig az XTREME GAMING ENGINEben rányomtam a defaultra és elméletileg vissza is állította)
Valakinek van ötlete mi lehet a probléma?
2019. aug. 31. 04:09
1/1 anonim válasza:
Egy ötlet: a tápegység meghibásodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!