Hogyan kössek össze egy cpu hűtőt egy akksival?
Figyelt kérdés
Egy 12v-os 0,16 A-es arctic cooler alphine 64 gt-ről van szó most találtam és gondoltam összekötöm egy akksival csak nem tudom hogyan kell. a válaszokat előre is köszi!2019. aug. 28. 13:31
1/9 anonim válasza:
Piros +
Fekete -
Sárga RPM visszajelzés, ez nem kell sehova.
Kék PWM vezérlés, ez sem kell sehova.
2/9 anonim válasza:
Bár az akkuról nem beszélsz, elvégre az nem számít.
3/9 A kérdező kommentje:
csak ezzel egy baj van hogy, nincs piros csak sárga, fekete, kék és zöld az akkuról meg annyi hogy, bosch 18v 4,0 Ah.
2019. aug. 28. 14:56
4/9 Wadmalac válasza:
6/9 anonim válasza:
Nos akkor mit tudunk tenni ?
Megnézed mindkét venti képét,és azon belül a vezetékek sorrendjét.
Mondjuk balról jobbra.
Te képed : Fekete-Citrom-Zöld----Kék
Másik kép : Fekete-Piros--Citrom--Kék
Akkor valószínű : - + RPM PWM
Na így jó ?
7/9 anonim válasza:
Ja és azzal a 18V-os akksival szépen fog fütyülni majd a venti.
8/9 Wadmalac válasza:
#7: Igen, nem is ártana egy előtét-ellenállás. Különben nem kizárt, hogy a ventilátor elsősorban önmagát lesz kénytelen hűteni. :)
9/9 anonim válasza:
Lehet éppen ellenállás, de komolyabb arcok rászánnak 1 dollárt egy LM2596 DC-konverterre, ami nem fűti el feleslegesen az akku energiáját.
Vagy jobb az XL4005, miután FET-kapcsolós, még kevesebbet fűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!