Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy hűködnek a boltban az...

Hogy hűködnek a boltban az érzékelők, amik sípolnak ha valami nincs kifizetve?

Figyelt kérdés

A ruhaboltokban van olyan izé amit érzékelhetnek az érzékelők.

De mi van az élelmiszerboltokkal?

Ott is érzékelik, ha valamit nem fizettél ki, de ott nincs semmi olyan

2019. aug. 26. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
De van, az árcimke vagy a termékazonositó vonalkód az álcázott jeladó.
2019. aug. 26. 21:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak az sípol amin van áruvédelem (pl. pánt, mágnescsík).
2019. aug. 26. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A csomagolásba van rejtve többnyire, vagy külön a termékre van ragasztva. Amikor a kassza leolvassa a vonalkódot, a csippanással együtt egy mágneses készülék is aktiválódik, ami hatástalanítja a jeladót, ezért az már nem fog csipogni.
2019. aug. 26. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:

Mentem már vissza a Milka csokival, mert besípolt a kijáratnál.

Egyszer régen még egy bontott doboz cigi is volt nálam, amit máshol vettem. Bementem vele a Tescoba, majd mikor átléptem a kasszát , az is besípolt. A "teremőr" már rutinos volt, mindjárt tudta, hogy mi sípol.

2019. aug. 26. 21:32
 5/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Van olyan, hogy véletlenül nem inaktiválják, vagy olyan is van, hogy hónapokig semmi, aztán valahogy feltöltődik, ha sok ilyen kapun mész keresztül és akkor jelez be,ezt mondta nekem egyszer egy őr. Nem is tudtuk, hogy a pénztárcában el van rejtve ilyen, majdnem egy évig semmi, aztán egyszer csak besípolt.
2019. aug. 26. 22:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy időben a mobilomra jelzett, semmi más nem volt nálam. Aztán rájöttem, hogy az NFC-t ki kell kapcsolni.
2019. aug. 26. 23:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Volt már hogy férjem cipöjén rosszul húzták le riasztó részt és máskor máshol be riasztott.
2019. aug. 27. 08:39
 8/10 anonim ***** válasza:
ha már történetek vannak akkor: Kézbesítő vagyok és besípolt a táskám a kínai boltba mikor bementem a levelekkel mert a táskámban Kínából rendelt áru is volt :)
2019. aug. 27. 17:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló ,ez szép Kínából rendelt kifizetett csomag besipol nézzétek bolt tulajai hogy miért sipol a kapu postás után.
2019. aug. 28. 07:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Kössz
2019. aug. 28. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!