Mit csináljak a sok DVD-s filmjeimmel?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy hova kéne vinnem kell-e esetleg valakinek, megvenné-e valaki vagy inkább csak keressek egy megfelelő hulladéklerakóhelyet. Mind jó állapotban vannak csak mivel már mindent online nézek és angolul, ezért számomra már nincs értelme, hogy helyet foglaljon az otthonomban.2019. aug. 26. 14:17
1/4 anonim 

válasza:

Nézd őket. A DVDk 90%-án van eredeti nyelv és a magyar mellett angol felirat is. A netről, még a Netflixről is bármikor lekerülhetnek, ha megvan adathordozón azt addig nézheted míg meg nem sérül - a 25 éve felvett VHS kazettát is minden további nélkül le tudom játszani, a DVD még tartósabb ha vigyázol rá.
3/4 anonim válasza:
Csak előbb-utóbb kihal, a Disney ha jól tudom nem fog kiadni többé lemezes formátumot a streamingjük miatt, illetve bármikor a lejátszók gyártását le állítják, szerintem már nincs értelme ezeknek..
4/4 anonim 

válasza:

Én odaadtam vagy 50-et az ovisoknak, tök jó kis ajándékokat fabrikáltak belőlük :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!