Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Help mi baja lehet a tv-nek...

Help mi baja lehet a tv-nek (Lg full hd okos tv)? Fenyes koroket miert mutat?

Figyelt kérdés
Kb 3 napja ugymond fenykarikak vannak rajta. Eloszor azt hittem vmi feny ra megy de nem. Eleg fura megprobalom elmagyarazni, vannak fenykorok (kb fel mutatoujjnyi) ugye es kirajzolodik egy 3szog alakban ugy ertve hogy 3db kis tavolsaggal majd folotte koztuk meg 2 es ez felett 1, majd meg ez mellett egy I alakban ott 3db egymas folott. Mitol lehet? Itthon sem voltam 2hetig, hazajottem bekapcsoltam es ilyen volt nem nyultam hozza. Probaltam ujrainditani, a telekomos dobozkat kikapcsoltam hatha az a baj de nem...1,5 eves tv tobb mint 200 volt szoval nem hiszem hogy olyan gagyi lenne...elegge lathatoak ezek a karikak rajta amugy

2019. aug. 26. 12:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!