A facebookon ez mitől függ?
Figyelt kérdés
Az mitől függ, hogy meg tudom-e nézni valaki profilképénél a hozzászólásokat meg hogy ki lájkolta vagy nem?
Kipróbáltam több olyan profilnál ahol az illető nem ismerősöm. Ha rákattintottam az egyikőjük profilképére, meg tudtam nézni mikor tette fel, ki mit szólt hozzá. A másik illetőnél, aki szinten nem ismerősöm, nem tudtam semmi ilyet megnézni, csak magát a képet kinagyítva de a hozzászólások, dátum és információk nélkül.
2019. aug. 18. 21:50
1/1 anonim 

válasza:

Attól,hogy ki hogy állítja be a profilját Van aki engedélyezi hogy mindent láss akkor is ha nem vagytok ismerősök,van aki,pl én úgy állítja be hogy csak ismerősként láthass mindent sőt,engem csak azok jelölhetnek akik min. Egyik ismerősöm ismerősei :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!