Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A facebookon ez mitől függ?

A facebookon ez mitől függ?

Figyelt kérdés
A facebook kit ismerhetek rovatban, vannak olyanok, akik állandóan ott vannak, de legalábbis nagyon sokáig,aztán vannak, akik később eltűnnek, de utána újból megjelennek, de olyanok is vannak, akik végleg eltűnnek. Volt már, hogy szerettem volna bejelölni valakit, de utána már nem találtam.
2018. jún. 27. 22:55
 1/3 A kérdező kommentje:
átolvasva, azt hiszem nem fogalmaztam elég érthetően. Szóval, vannak emberkék, akik állandóan benne vannak a kit ismerhetek listában, de vannak olyan, akik csak 1-2 napig láthatóak, majd eltűnnek, aztán vagy megjelnnek újból, vagy véglegesen eltűnnek.
2018. jún. 27. 22:57
 2/3 anonim válasza:
Ez olyan, mint az 1984. Abban is eltűntek néha.
2018. jún. 28. 00:50
 3/3 anonim válasza:

A facebook algoritmusok alapján próbálja megsaccolni, ki az akit ismerhetsz. Lakóhely, iskola, munkahely, közös érdeklődés például film zene stb...

Ajánlgat és számomra rendszertelennek tűnik, ahogy ezt teszi. Biztos van valami rendszer ami alapján feldobja az "ajánlatokat" (de egyébként a valódi hirdetési ajánlatokat is az érdeklődési köröd alapján dobálja fel, nézd meg mi történik ha sokat keresgélsz a neten pizsamát vagy match boxot...).

Hogy értelme is legyen a válaszomnak, legfölül az Ismerősök keresése-re kattintva sok ajánlott ismerőst feldob, nem csak egy párat ahogyan azt a görgetés közben teszi. Ott próbáld meg fellelni az áldozatot. :)

2018. jún. 28. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!