Ki mit gondol az ilyen fűtő panelrol?
Miután keringető ventilátorral rendelkezik, gyorsabban képes felfűteni a levegőt, mint amelyik csak a természetes légáramlásra támaszkodik, azonos fűtőteljesítmény mellett, így magam is a ventilátoros változat pátján állok.
Ebben hőfokszabályzó is van, azaz a kívánt hőfok elérése után már nem fogyaszt feleslegesen, ez is pozitív.
Fürdőszobába elegendőnek tűnik.
"Ez csak arra való hogy amikor furdunk előtte fel órával bekapcsolom és fél elégíti a helyiséget nem?"
Ez mit jelent?
# 3
Leszázalékolt, ezt most komolyan nem érted (megint), vagy csak direkt szemétkedsz (megint)?
Mert azt már tisztáztuk többször, hogy valami komoly baj van a felfogóképességeddel, ez is egy jó bizonyíték arra, hogy igazam volt.
Vagy direkt kötekedni jársz ide, azt is bizonyíthatja.
Egyik kínosabb rád nézve, mint a másik.
Na "hál'istennek" megint itt a trollbarom "barátom".
Nos hát ennek a mondatnak hogy:
"bekapcsolom és fél elégíti a helyiséget"
Nincs értelme ezért kértem a kérdezőt hogy pontosítson ha képes rá!
A fel elégített helyiség talán felmelegített lenne, de hát ugye prediktív szókiegészítés ide, okostelefon oda, a nyelvet azért használjuk kicsit pontosabban nem? De ha szerinted nem, akkor idd csak ki azt a bilit hatalmas, jó ízű kortyokkal!
Főleg hogy pont te szoktál beszólogatni másoknak emiatt! :)
Alapvetően én is a magyar nyelv tisztelete mellett vagyok, de az nem jelenti, hogy nem értem meg:
"Ez csak arra való, hogy amikor fürdünk, előtte fél órával bekapcsolom és felmelegíti a helyiséget, nem?"
Komolyan, mit nem lehet ezen érteni? A telefonja átjavította a szöveget, ennyi. Igen, én sem bírom az ilyet, de aki nem tudja lefordítani, annak tényleg valami baj lehet a fejében.
Persze, eddig is láttam, hogy bajok vannak, hiszen nyilvánvaló dolgok miatt szoktál kötekedni. Amikor én csak nézek, hogy mi van? Normális ez?
Itt a bizonyíték, tényleg nem normális. Magam viszont nem a kötekedés kedvéért írtam, csak azért, mert korábban rengetegszer raboltad az időm, hasonló okok miatt, feleslegesen, a te hibádból. Mert ennyire értetlen van. Itt van ismét egy példa, bárki láthatja.
Már lassan hozzá szokok hogy értelmetlen végig olvasni a válaszokat mert teljesen eltér a kérdéstől.
Felmelegíteni * remélem így hogy kijavítottam a kérdésem egy szavát, így már tudsz a kérdés kapcsán válaszolni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!