Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem megy a drón egyik motorja...

Nem megy a drón egyik motorja mi a gond? Bővebben lent!?

Figyelt kérdés
Szóval egyik pillanatról a másikra leállt a drón motorja gondolom elromlott hol lehet másikat venni? mert találtam a neten de az kisebb hol lehet venni?
2019. aug. 8. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem egészen így működik, ezek nagyon egyszerű kefementes motorok, amiben nem sok hibaforrás van, noha semmit nem zárok ki.

Viszont tartozik hozzá egy elektronikus driver, ami a háromfázisú meghajtást biztosítja, az esélyesebb szerintem a meghibásodásra.

Meg persze azt is meg ellenőrizni kell, hogy kap-e egyáltalán vezérlőjelet, amivel a frekvenciát (fordulatot) szabályozza.

2019. aug. 8. 17:11
 2/8 A kérdező kommentje:
ez egy olcsóbb drón. (nagyon) biztos hogy a motor rossz! megnéztem! hol lehet venni másikat?
2019. aug. 8. 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Ott, ahol a dronodat vetted.

A motor nem szabvanyos alkatresz, kb. minden gyarto sajat meretezesut hasznal, ugyhogy ha meg a tipusat sem irod meg a dronodnak, eleg nehez lesz segiteni.

2019. aug. 8. 17:47
 4/8 A kérdező kommentje:

aircraft a márkája típusát nem tudom

nincs valami rc bolt ami csak motorokat árul?

2019. aug. 8. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Kinek érné meg csak modellmotorokat árulni?? Vagy csak kosárlabda palánkot vagy csak piros 45-ös cipőt??? Gon-dol-kodj...
2019. aug. 8. 19:25
 6/8 A kérdező kommentje:
rc boltban vettem van rá esély hogy tud adni egy motort hozzá?
2019. aug. 8. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Megkérdezed.
2019. aug. 8. 21:53
 8/8 A kérdező kommentje:
sziasztok! találtsm itthon egy motort hozzá! csxak az a baj hogy a kis fogaskereket le kell róla cserélnem mert túl nagy. de nem jön le kacsa fogóval sem.. ötletek a leszedéshez?
2019. aug. 8. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!