Eachine E013 drón szett vélemény?
Két külön kategória...
Te egy belépő kategóriás Videós drónról akarsz FPV drónra CSERÉLNI????
Felejtsd el... Semmi értelme nem lenne!
Most be a akarsz lépni az FPV világba? Vagy csak néztél egy olcsó drón amihez "ú még vr is jár?"
Hát... Az FPV drón teljesen különböző egy áltlagos dróntól.
Keresgélj inkább a Syma-nál!
Syma X8, X25 verziójú drónok egész korrektek, akár árban, akár tudásban!
Higgadjunk le emberek! Kérem!
Szóval te el szeretnél kezdeni FPV-zni... Értem!
Az Eachine E013 egy elég komolytalan FPV gép... Még kezdőknek sem javaslom vételét! Kapásból az FPV drón és a Kefés motor nagyon nem illik össze és ebben a gépben bizony az van...
Az Eachine E013-mat nem ajánlom, hiába csábító a kis kezdő szett, gagyi szemüveg, még gagyibb távirányító, és a drónról már ne is beszéljünk...
Nos, hogyha nem megutálni akarod az FPV világot hanem megszeretni akkor ennél egy csöppet többet kell rászánnod...
Kapásból javaslok egy Transmitter beszerzését, és nem játék alap távirányítókkal húzni az időd és az idegeidet. A szemüveg beszerzése is mindenképpen javasolt, persze nem kell egyből egy Fatshark...
Mutatok egy összeállítást amivel nem jársz rosszul
Szemüveg (ez így kezdésnek megfelelő):
Transmitter (kontroller)(pont ilyennel kezdtem én is):
És a ketyere (drón): [link]
Remélem segítettem! :)
Tehát! Előző vagyok!
A szemüveg egy nagyon nagyon butított verziója van a szettben ami gyakorlatilag csak a márkanevet viseli és hasonló a sorozat számot! És ennyi!
Tehát 30K?
Huhh...
Szóval igen, a Plus verzió sokkal tetszetősebb minden téren, de az a játék távirányító még mindig borzasztóan gagyi... Ha ehhez a plus-os szetthez rendelsz még egy Transmitter-t amit az előző válaszomban leírtam akkor még mindig benne vagy a 30K-ban és egy egész korrekt racing drón szettet kapsz!
Szintén előző vagyok!
Én egy esetleges maximum 35-40 ezret tudok rá mondani, mivel hiába keveset használtad már akkor is használtad, és így már jó esetben tudod kb a feléért eladni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!