Milyen drónt ajánlott venni 150Eft körül?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Eddig egy kis drónom volt viszont szeretnék egy fokkal komolyabb drónra beruházni. Amit rászeretnék szánni nagyon max. 200Eft. Leginkább fotózásra, videózásra használnám. Néztem a Yuneec Mantis Q termékét, elég sokáig bírja a magasban... Erről valakinek valami tapasztalat?
Esetleg egy Xiaomi Fimi X8 Se vagy egy használt DJI Mavic Air? Esetleg valami más ötlet valakinek?
Köszi ha segítesz!
#Drón. Xiaomi #Yuneec
2019. máj. 31. 16:32
1/4 anonim válasza:
Ha eddig volt egy kb azonos kategóriájú drónod, mi az a valami, ami visszatart attól, hogy magad specifikáld, mit is akarsz? Miért gondolod, hogy az itt válaszadók bármit is segítenek neked? Értékeléseket, teszteket olvastál már? Ha nem, irány és gyakorold az olvasást.
2/4 anonim válasza:
dji phantom2 vagy 3, utobbi az kicsit drágább elöbbi olcsobb
3/4 A kérdező kommentje:
Eddig egy Hubsan H502S X4-et használtam, olvastam teszteket, néztem videókat. Végül ez a három maradt meg amik közül nem nagyon tudok dönteni. Leginkább a Mavic Air felé húz a szívem de használt piacban nem nagyon bízok. A másik kettőről meg jól jönne még egy-két vélemény.
2019. jún. 3. 10:53
4/4 anonim válasza:
Szia, én egy Xiaomi Fimi X8 SE-t ajánlom, igen jó drón árához képest. Nem akarok bele beszélni, de én anno vettem egy videós gépet, meg is untam, fél év használat után eladtam és vettem egy fpv drónt. Sokkal jobban bejön a műfaj, élvezhetőbb, és szerintem szórakoztatóbb is. Remélem tudtam segíteni, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!