A tv be dugott pendrive miért meleg? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval filmnézésre használok pendrive-ot.Egyértelmű,ha be van dugva és épp filmet nézek akkor melegszik.De ha be van dugva és nem nézek rajta filmet,hanem csak a tv műsort akkor is melegszik.Miért?2019. júl. 28. 10:40
1/5 anonim válasza:
Mert a TV akkor is ad neki áramot.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez még hihető is,de.
Akkor a számitógépben miért nem így viselkedik?
Ott ha befejezte az írast-olvasást kihül.
Ebből arra következtettem,hogy a tv folyamatosan ír rá valamit.
2019. júl. 28. 10:59
3/5 anonim válasza:
ez természetes dolog, nem csak emberek lehetnek melegek, a pendrive-ok is lehetnek különböző szexuális beállítottságúak
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon elmés,de a megfejtést nem tudod.
2019. júl. 28. 13:25
5/5 anonim válasza:
épp most néztem meg. Samsung Smart tv. Meleg a bedugott nem használt pendrive. Érezhetően meleg. Leszarom...
Ahogy írták áramot kap és a tévé nem számítógép. Ott nekem sem meleg, de valószínűleg nincs mit állítani a tévén, a pendrive mindig meleg lesz. Fogadd el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!