Rendeltem egy 500Gb-os pendrive-ot mi lehet a probléma?
Van. Legközelebb olyan pendrive-t veszel, amire a valós méret van ráírva, és nem csak a tárhely címek manipulálásával látszik valamekkorának, töredéke méretű valós tárhellyel.
Gondolom pár ezer forint volt, biztos valós a mérete...
Ha olcsón netről rendelted, akkor felejtős a dolog, legfeljebb írj negatív véleményt és például ha ebay, akkor vissza kapod a pénzed.
Ezeket a kamu pendrive-okat megcsinálják úgy, hogy mindenhol 512gb legyen feltüntetve, de igazából csak 2-4gb-osak. Ha 2gb-os, akkor addig rámásolja a dolgokat. Minden ami utána jön, csak írja át folyamatosan az egészet, és törli a korábbi fájlokat. Én anno 32gb-os memórikártyát vettem, de még csak nem is olcsón. Minden képem odalett amit rámásoltam telefonról..
Ez kb olyan, mintha a fél literes palackra azt írnák rá hogy 5 köbméter.
Ettől még nem fog belemenni 5 decitől több.
Alap dolog, hogy először egy tesztprogramot ráeresztünk.
Pendrive-ra vannak célprogramok, de például a HD Sentinel regisztrált változata is tud olyat, hogy írásteszt, ami minden egyes szektort felülír.
Ennek során kiderülnek a gyenge szektorok, meg pláne a nem létező szektorok is.
Csak a sikeres írásteszt után veszünk használatba egy ilyen eszközt.
#6 létezik, csak nem eBay-ről ezeröccázé'.
Kérdező.. valószínű, hogy át vagy b...khm..va. Ha Kínából rendelted akkor próbáld meg visszaszerezni az árát, és formázd meg valós méretre, akkor van egy ingyen pendrive-od.
Ahogyan előttem is írták: az ilyeneket érdemes először ellenőrizni, hogy tényleg megfelel e a leírtaknak. De amúgy 99%-ban nem. Ez olyan mint az 50000mAh power bank, Ami Amúgy jó esetben 3000..
Tudod mi a gond? Az nem 500GB-os pendrive, ilyen méret nem is létezik, 512GB-ost lehet csak kapni, átvertek téged. Olyan hülye voltál hogy elhitted hogy 5 dollárért kapsz 500GB-os pendrive-ot. Még sajnálni se tudlak.
Most talán rájössz hogy miért érdemes használni a Google keresőt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!