Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Rendeltem egy 500Gb-os pendriv...

Nagyaladar:P kérdése:

Rendeltem egy 500Gb-os pendrive-ot mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
ha rámásolok tegyük fel 4 filmet az nagyon sokáig tart és ha rámásolta jobb esetben egyet tudok lejátszani róla a többire azt írja hogy "Ez a fájl nem játszható le. Előfordulhat, hogy a fájl típusa nem támogatott, a kiterjesztése helytelen, vagy a fájl sérült." viszont a tárhelyet ugyanúgy foglalja ha egy 2gigás filmet rakok rá az a pendrive-on is annyit foglal tehát az egészet ráteszi. de ugyan ez a helyzet bármive fényképpel,zenével... az lenne a kérdésem hogy miért van ez és hogy van-e rá megoldás hogy normálisan rámásolja?

2019. jún. 9. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Van. Legközelebb olyan pendrive-t veszel, amire a valós méret van ráírva, és nem csak a tárhely címek manipulálásával látszik valamekkorának, töredéke méretű valós tárhellyel.

Gondolom pár ezer forint volt, biztos valós a mérete...

2019. jún. 9. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hamisított szemetet vettél. Tényleg azt képzelted hogy 3 dollárért kapsz egy 512 GB-s pendrivet?
2019. jún. 9. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha olcsón netről rendelted, akkor felejtős a dolog, legfeljebb írj negatív véleményt és például ha ebay, akkor vissza kapod a pénzed.

Ezeket a kamu pendrive-okat megcsinálják úgy, hogy mindenhol 512gb legyen feltüntetve, de igazából csak 2-4gb-osak. Ha 2gb-os, akkor addig rámásolja a dolgokat. Minden ami utána jön, csak írja át folyamatosan az egészet, és törli a korábbi fájlokat. Én anno 32gb-os memórikártyát vettem, de még csak nem is olcsón. Minden képem odalett amit rámásoltam telefonról..

2019. jún. 9. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb olyan, mintha a fél literes palackra azt írnák rá hogy 5 köbméter.

Ettől még nem fog belemenni 5 decitől több.

2019. jún. 9. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Alap dolog, hogy először egy tesztprogramot ráeresztünk.

Pendrive-ra vannak célprogramok, de például a HD Sentinel regisztrált változata is tud olyat, hogy írásteszt, ami minden egyes szektort felülír.

Ennek során kiderülnek a gyenge szektorok, meg pláne a nem létező szektorok is.

Csak a sikeres írásteszt után veszünk használatba egy ilyen eszközt.

2019. jún. 9. 22:32
 6/8 anonim ***** válasza:
500GB-os pendrive?! Ne viccelj. 😂
2019. jún. 9. 22:33
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 létezik, csak nem eBay-ről ezeröccázé'.

Kérdező.. valószínű, hogy át vagy b...khm..va. Ha Kínából rendelted akkor próbáld meg visszaszerezni az árát, és formázd meg valós méretre, akkor van egy ingyen pendrive-od.

Ahogyan előttem is írták: az ilyeneket érdemes először ellenőrizni, hogy tényleg megfelel e a leírtaknak. De amúgy 99%-ban nem. Ez olyan mint az 50000mAh power bank, Ami Amúgy jó esetben 3000..

2019. jún. 10. 00:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Tudod mi a gond? Az nem 500GB-os pendrive, ilyen méret nem is létezik, 512GB-ost lehet csak kapni, átvertek téged. Olyan hülye voltál hogy elhitted hogy 5 dollárért kapsz 500GB-os pendrive-ot. Még sajnálni se tudlak.

Most talán rájössz hogy miért érdemes használni a Google keresőt: [link]

2019. jún. 10. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!