Erősítőnek mi baja lett?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy reggel működött az erősítő ahogy kell. Beszaladtam boltba, vissza és nem kapcsolt be? A remote jó, viszont valamiért a tápkábelon csak 3 voltot ír a multiméter. Megnéztem az akksinál, ott 12+v. Néha az erősítő felénél is mutat 12 voltot. Viszont amint rákötöm az erőre, visszaesik 3 voltra. Mi lehet a baj?2019. júl. 27. 15:05
1/4 Bubuka508 válasza:
Vagy az erősítőben lett zárlat és ez szopkázza le a tápfeszt, vagy esetleg a tápkábel valamelyik ere megtört és ott vesz el. Először is másik tápkábellel nézd meg, ha így is ezt csinálja, elromlott a készülék (valószínűleg végfokhiba).
2/4 A kérdező kommentje:
rájöttem mi a baja, vagyis félig. Ha kikapcsolom a remote szálat, szépen lassan felmegy a tápkábel 12 voltra. amint bekapcsolom a remote-ot azonnal leesik 3 voltra.
2019. júl. 27. 17:36
3/4 anonim válasza:
Nemrég jártam úgy, hogy a késes biztosítéknál átmeneti ellenállás keletkezett.
Tehát itt az autó biztosítéktáblájáról beszélek, ahol nekem a szivargyújtó ágára kötve.
Ahogy megmozgattam, reagált. De nem volt különösebben berohadva, látszólag tiszta volt, úgyhogy csak kihúztam-bedugtam párszor, amitől bekopott és azóta is jó.
4/4 anonim válasza:
Vagyis a szivargyújtó ágára van kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!