Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja az erősitőnek?

EZEZ kérdése:

Mi lehet a baja az erősitőnek?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje van ez a probléma vele és eddig szinte senki nem tudott rájönni mi lehet a konkrét baja. Megfordult már pár helyen haveromnál aki ért az erősítőkhöz és az efféle kütyükhöz, haverom által ismert szerelőnél, apám munkatársánál aki szintén foglalkozik velük, másik haveromnál aki ért hozzájuk, kicserélgettek benne ezt-azt elvileg, megnézték de a probléma még mindig fenn áll. Maga a probléma a következő lenne: Az erősítő bekapcsolása üzemelése után (pl mikor már régóta nem volt bekapcsolva pl 1 hét vagy másfél, akkor tökéletesen működik kb 2-3 napig talán, de váltózó aztán lassacskán elkezd ki kapcsolni aztán rögtön bekapcsol, először 1-szer aztán 10 perc múlva megint. Minél tovább van áram alatt annál gyakoribbak ezek a ki-be kapcsolgatások úgy vettem észre. Nem mai darab a tipusa Sherwood RD-6318R. De bárhova viszem bárkit kérdezek senki nem tudja mi lehet a baja. Tudom ez így messziről, illetve személyes tapasztalat nélkül elég nehéz lehet megmondani, de aki ért hozzá és tudna valami tanácsolni, vagy valami ötlete lenne, esetleg valami kérdése vele kapcsolatban annak örülnék, köszönöm előre is a válaszokat!
2018. ápr. 2. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Ahogy írod, a távjavítás kilőve, különosen, ha már száz mester tudományán kifogott. Alapvető dolog lenne a kapcsolási rajz, mert csakis mérések alapján lehet eredményt elérni. Én az elektrolit kondik alapos vizsgálatával kezdeném, utána a mérések alapján a többi.

Sok sikert és türelmet!

2018. ápr. 2. 18:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2018. ápr. 2. 21:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg felejtsd el a haveri körben lévő bütykölgetős embereket és vidd olyan emberhez, aki tényleg ért is hozzá.
2018. ápr. 3. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!