Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintettek ostoba vagyok?

Szerintettek ostoba vagyok?

Figyelt kérdés

Mert az az életfilozófiám, hogy nem engedek be egy nőt se, az ÉN életembe. És, hogy miért?

Mert túl sokszor becsaptak.

2010. júl. 10. 11:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Vajon miért?

Mert nekik pénzük van, meg tudnak hazudni. Ugyanmár. Kikellene az összeset nyirni a g*c*b*.

Amúgy lepontoztam a válaszod.

2010. júl. 10. 12:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyedül is lehet valaki boldog, hiszen akkor nem kell alkalmazkodni, és folytathatnám.

Nem csak a szerelemből és a testiségből áll az élet. Lehetsz boldog az állataiddal, egy jó kirándulás miatt, vagy az,hogy örömmel tölt el a munkád.

Nem ugyanaz, ezt én is tudom, de a környezetemben majdnem mindenkinek katasztrófa volt a házassága. Anyukám, és nagymamám is tönkretették vele az életüket. Én nem fogom.

2010. júl. 10. 12:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ember társas lény.. szerintem nincs olyan aki egyedül van és boldog hosszútávon ez baromság. hozhatsz fel itt érveket magad ellen azzal hogy negatív dolgokat mondasz és bizonygatod magadnak a szart. Rengetegen vannak hasonló cipőben mint te (én is) de most őszintén: ez a dolog téged is bánt mert ha nem bántana nem foglalkoznál a kérdéssel és nem jönnél ide hogy vigaszt keress és ebben az a vicces hogy hiába mond valaki biztató dolgokat neked te úgyis azonnal visszatámadsz miért is? mert azt gondolod hogy ezáltal még jobban megsajnálnak. Ostoba vagy/Nem vagy ostoba. Választhatsz és sajnáltathatod magad tovább vagy lezárod a múltad és nyitsz a nők felé. Ha belegondolsz rengetegféle ember van ezért nehéz jó párt találni, olyat akivel pont passzoltok. Szóval rajtad áll;) én szurkolok Neked
2010. júl. 10. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyílt szívűnek lenni igen bátor választás, ez már csak ilyen. És nem viccből tartja úgy a mondás, hogy bátraké a szerencse. Úgy érti, hogy a gyáváké nem lehet. Zárkózottnak lenni egyértelműen a totálisan gyáva álláspontra helyezkedést jelenti. Ha törnie kell, hát törjön. Lesz holnap akkor is.
2010. júl. 10. 13:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Emberismeretből ostoba vagy, vagy homoszexuális, csak önmagad előtt is még nem mered felvállalni.
2010. szept. 18. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!