Szerintettek ostoba vagyok?
Figyelt kérdés
Mert az az életfilozófiám, hogy nem engedek be egy nőt se, az ÉN életembe. És, hogy miért?
Mert túl sokszor becsaptak.
2010. júl. 10. 11:56
11/15 A kérdező kommentje:
Vajon miért?
Mert nekik pénzük van, meg tudnak hazudni. Ugyanmár. Kikellene az összeset nyirni a g*c*b*.
Amúgy lepontoztam a válaszod.
2010. júl. 10. 12:24
12/15 anonim válasza:
Egyedül is lehet valaki boldog, hiszen akkor nem kell alkalmazkodni, és folytathatnám.
Nem csak a szerelemből és a testiségből áll az élet. Lehetsz boldog az állataiddal, egy jó kirándulás miatt, vagy az,hogy örömmel tölt el a munkád.
Nem ugyanaz, ezt én is tudom, de a környezetemben majdnem mindenkinek katasztrófa volt a házassága. Anyukám, és nagymamám is tönkretették vele az életüket. Én nem fogom.
13/15 anonim válasza:
Az ember társas lény.. szerintem nincs olyan aki egyedül van és boldog hosszútávon ez baromság. hozhatsz fel itt érveket magad ellen azzal hogy negatív dolgokat mondasz és bizonygatod magadnak a szart. Rengetegen vannak hasonló cipőben mint te (én is) de most őszintén: ez a dolog téged is bánt mert ha nem bántana nem foglalkoznál a kérdéssel és nem jönnél ide hogy vigaszt keress és ebben az a vicces hogy hiába mond valaki biztató dolgokat neked te úgyis azonnal visszatámadsz miért is? mert azt gondolod hogy ezáltal még jobban megsajnálnak. Ostoba vagy/Nem vagy ostoba. Választhatsz és sajnáltathatod magad tovább vagy lezárod a múltad és nyitsz a nők felé. Ha belegondolsz rengetegféle ember van ezért nehéz jó párt találni, olyat akivel pont passzoltok. Szóval rajtad áll;) én szurkolok Neked
14/15 anonim válasza:
Nyílt szívűnek lenni igen bátor választás, ez már csak ilyen. És nem viccből tartja úgy a mondás, hogy bátraké a szerencse. Úgy érti, hogy a gyáváké nem lehet. Zárkózottnak lenni egyértelműen a totálisan gyáva álláspontra helyezkedést jelenti. Ha törnie kell, hát törjön. Lesz holnap akkor is.
15/15 anonim válasza:
Emberismeretből ostoba vagy, vagy homoszexuális, csak önmagad előtt is még nem mered felvállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!