Szerintettek ostoba vagyok?
Figyelt kérdés
Mert az az életfilozófiám, hogy nem engedek be egy nőt se, az ÉN életembe. És, hogy miért?
Mert túl sokszor becsaptak.
2010. júl. 10. 11:56
1/15 Beatrix17 válasza:
Nem ostoba vagy,hanem negativ!A sok csalódás miatt ne érezd azt,hogy minden nő problémás!!Tudom,hogy ritka,de vannak normális,korrekt,szerethető nőneműek is!!
2/15 anonim válasza:
Igen, mert a szerintetek egy T. . .
3/15 A kérdező kommentje:
Aha. Nagyon kevés, és az sem az én környezetembe van. Tehát feltehetjük a kérdés:
Egyáltalán érdemes tovább ismerkedni?
2010. júl. 10. 12:04
4/15 Beatrix17 válasza:
Hány éves is vagy?Gondolom,nem 83.5...Tehát még bőven van időd megtalálni azt,aki megérdemel téged!!
5/15 anonim válasza:
nem vagy ostoba.ne is csajozz soha többet!
(legalább több marad nekem)
6/15 anonim válasza:
Mi egymásra találtunk. Én sem engedek be pasit.
Igaz, engem nem csaptak be. Elvből. :D
7/15 A kérdező kommentje:
Jaj.
Most ha átcsesztek állandóan, akkor mit csináljak? Nagy Ő duma.
Reklámfogás.
2010. júl. 10. 12:13
8/15 anonim válasza:
Sok olyan ember van, aki nem becsüli a másik érzéseit, és egyáltalán, mint embert. Én még nem voltam szerelmes, de már annyit csalódtam az emberekben, hogy ki sem akarom próbálni. Ezért van az elviség.
9/15 A kérdező kommentje:
Ennyi. A szerelem felesleges.
2010. júl. 10. 12:20
10/15 Beatrix17 válasza:
Ha ilyen pesszimista vagy,minek tettel fel a kérdést?Ugysem érdekelnek a normális válaszok!Akkor élj egyedül,és keseregj azon,hogy neked nem jön össze az,ami annyi embernek igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!