Tényleg k***a lennék?
Az van hogy 16 éves vagyok 2 fiú barátommal megyünk a strand fesztiválra az egyik fiú 17 a másik pedig 18
És az van hogy az apartman ahol leszünk 1 franciaágy es egy egyszemélyes agy van
Es mondtak hogy ők nem alszanak együtt
Ezért az lesz hogy egyik nap az egyik a másik nap a masik fog mellettem aludni
És a lany osztálytarsaim azt mondják hogy mekkora k***a vagyok
Ettől tényleg az lennék?
Ettől nem, a céltalan sértegetés sokszor csak az irigységből fakad. Ha neked jó, majd mondanak valamit hogy ne érezd annyira jól magad.
Csak ettől még nem leszel semmi, a többi pedig a buli hevén múlik.
Oké köszi!
Anyu is mindig ezt mondja hogy ne foglalkozzak velük,de megis ez azert kicsit szarul esik
Nem vagy. A lány osztálytársaid irigy kis ribizlik. A fél karjukat odaadnák, ha két csávóval lehetnének egy szobában.
Különben akkor sem lennél k...a, ha lefeküdnél valamelyikkel, vagy mind a kettővel, akár egyszerre. Fiatal vagy, miért ne élvezd az életet. A k...a attól az, hogy rosszindulatú. Abban nincs semmi k...aság, ha senkinek sem ártva, érzelmeket nem felkavarva, hancúroztok egy jót.
#4 köszi most nagyon rendbe tetted a lelkiismeretemet
És igazad van nagyon
Mégegyszer koszii☺️
Szerintem a fiuk dugni akarnak. Nagyon vigyázz mert ha rosszul ismered őket akkor nem elég hogy ki fognak használni, de még le is fognak nézni emiatt. Én biztos h hálás lennék az együttalvásért vagy a szexért vagy akármiért ami történni fog de vannak fiúk akik pl megdugják a csajt majd könnyűvérű lotyónak tartva úgy kezelik mint egy darab $zart vagy egy rongyot akivel bármit meg lehet tenni.
Az osztály lányai pedig a tanult csordaszellemnek megfelelően fújolnak és mocskolnak. Semmi fogalmuk nincs semmiről se közük semmihez sem de úgy szocializálódnak hogy a kicsit is lazább lányokat meg kell bélyegezni ki kell közösíteni. Emiatt soha semmi ilyesmit Nem szabad mások orrára kötni! Aki elpofázza a dolgot azt szintén kerüld!
35F
3 éves korom óta ismerem őket
Es a szülők is ismerik egymást ha nem bíznanak meg bennünk nem is engednek hogy így aludjunk
Nem,miert lenne tilos?🤷🏼♀️
Ezt majd hozza a szitu😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!