Tényleg ennyit változna az ember személyisége fiatalon?
A családom nagyrésze rasszista, még a párom is. Alig ismerek olyat, aki elfogadná a melegeket. Mindenki meg akar felelni a társadalmi normáknak. Ha valaki kicsit kitűnik a tömegből azt már egyből lenézik, bár leginkább ez a magyaroknál jellemző. Szóval a családi körülmények miatt eddig én is elítéltem az ilyen "más" embereket, viszont pár hónapja kezdek megváltozni. Kiderült egyik ismimről akivel jóban vagyok, hogy leszbikus. Akkor kezdtem el agyalni ezen az egészen. Erre rátesz még a két példaképem Miley Cyrus és Lady Gaga. Mind a kettő nagyon vagány és elfogadják a másságot. Kezdem én is úgy érezni, hogy mindenki azt csinál amit akar, egy a lényeg, hogy szeressük a testünket és boldogok legyünk ebben az elcs.szett világban. Ez az egész változás a fejemben kb egy év alatt zajlott le. Szerintetek fog még változni a világnézetem, vagy itt ennyiben meg is fogok állni?
22L
A szexuális orientáció nem rassz. Én pl elfogadom h létezik, nem akarom kiirtani őket, de zavar ha a közelemben vannak és olyan szituáció adódik amiben ez hangsúlyt kaphat. Ettől még nem leszek intoleráns. Nem hiszem hogy sokat változna az ember, inkább csak arról van szó hogy eddig elfogadtad a mások véleményét, aztán ahogy értelmesebb válik az ember és felnő saját véleménye és saját gondolatai lesznek. Ez amúgy nem magyar nemzeti vonás, szóval ne általánosíts!
35F
A rasszista meg a meleg szó két külön mondatban van. Nem mosom össze a két fogalmat. A lényege, hogy se rasszista se homofób nem vagyok mióta a saját életem élem. A "magyarozásra" meg annyi, hogy megértelek titeket, kár hogy ti nem értitek a lényeget, mert elfogultak vagytok. :) Tüntetésekre is feljártam pestre, hogy tegyek én is valamit a hazámért és ne a fotelban kommentcsatázzak nap mint nap, de azért tisztában vagyok vele, hogy nem szent lélek a magyar sem, és bizony vannak általánosítható ránk jellemző rossz szokásaink.
Na szerintem már fullosan tisztáztam a mondandóm. Lehet mostmár a lényegre koncentrálni a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!