Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak nekem ilyen szar a nyaram?

Csak nekem ilyen szar a nyaram?

Figyelt kérdés
Félek, hogy az egész napos itton tespedéstől be fogok kattanni(már vannak biz. jelek rá). Egyszerüen nem tudok magammal mit kezdeni, tévé, net egy ideig leköt de mindkettő unalmas már, mivel a fél életemet a gép előtt töltöttem. A szemem is kivan készülve a sok gépezéstől, ugyh probálom csöökkenteni a napi adagot mostanában. Könyv is jó de az is csak fél max egy órára tud lefoglalni. Elmenni sehova sem tudok, nincs kivel, nincsenek barátaim. Egyedül nagyon sokszor próbáltam már de nagyon rossz úgy. Egész nyárom a semmittevéssel megy el, nyaralni sem megyek csak augusztusban Balatonra. Az is szar, mert szeretem a családom de jó lenne vmi fiatalabb társaság is. Elkeseredésemben feladtam az elveimet:DD és felmentem arra a hülye csetre hátha találok vmi normális embert, hát azt kell mondjam nincsss!!! legalábbis chaten nincs amugy biztosan vannak, dehát hol máshol tudnék találni valakit, az utcán csak nem szólíthatok le embereket. Segítsetek please!!!:S 19/l
2010. júl. 9. 19:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
na, mi helyzet azóta?
2011. febr. 10. 21:41
 22/22 A kérdező kommentje:
Szia! Csak most látom, jó régen válaszoltál már, februárban:) Hát azért már jócskán változott a helyzet, nem gépezek egész nap, próbálom más dolgokkal is elfoglalni magam. Barátok még mindig nincsenek, viszont van egy lány akivel sokszor szoktunk találkozni, és az is valami, sőt:)
2011. jún. 17. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!