Miért vonzz engem a maffia életstílus?
Tisztában vagyok vele miket csinálnak és hogy milyen dolgok történnek mégis azt akarom hogy tag legyek, és nem csak a pénz miatt érdekel az csak mellékes dolog számomra , hanem már fiatal korom óta is úgy érzem hogy arra születtem. Vonzz a "bűnös" élet akármennyire is veszélyes lenne, nem tehetek róla...
Persze ez a 60-70es években meg még régebben más volt teljesen...
Ez "modern" maffia már tök más igazából de ezt mindenki tudja, nem teljesen ugyanaz az életstílus a mai gengszterkedés mint régen...De így is szeretném hogy egy komolyabb maffia befogadjon (persze tudom mennyi erre az esély így jelenleg nem vagyok hülye)
Nem magyarországról beszélek természetesen mielőtt valaki azt hinné.
Mindig is érdekeltek a híres gengszterek,rengeteg filmet néztem, könyveket olvastam , neten is böngésztem sokat róluk.
ÉS azt is tudom 2019 van ma már minden 2. rapper nagy gengszter aki már pisztolyt fogott a kezébe de még tárat se tudna cserélni, a sok kisgyerek ezeket az embereket csodálja akik eljátsszák a keményet az ilyenekre messziről ráhánynék mert gusztustalan, az igazi férfiak nem ilyenek...
Szóval szívesen fenyegetnél, zsarolnál, vernél esetleg ölnél embereket? Mert hogy ezt csinálják. Szép lelked lehet.
Szerintem amúgy azért, mert ezek az emberek befolyásosak, hatalmuk van, és te is mások felett akarsz dönteni.
"Szerintem amúgy azért, mert ezek az emberek befolyásosak, hatalmuk van, és te is mások felett akarsz dönteni."
Igazad van én mindig mások felett akartam úgymond uralkodni, most ha kicsit visszamegyek az időben ez már általános iskolában megvolt bennem alsó tagozatban...
Majdnem ki is rúgtak emiatt, úgymond csicskáztattam az osztálytársaim mindenhova követtek 4-en 5en és azt csinálták mindig amit mondtam,már akkor mások felett akartam állni... de miért lehetett ez bennem már ilyen fiatalon?
Nem így neveltek, engem tisztességesen neveltek mégsem akartam elfogadni a dolgokat.Ezért mondtam azt hogy olyan mintha erre születtem volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!