Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek milyen ember vagyok?

Szerintetek milyen ember vagyok?

Figyelt kérdés
[link]
2010. júl. 8. 17:59
1 2
 1/17 haggyámán ***** válasza:

Engem erőteljesen irritál az animált háttér. De really nagyon. Szerintem cseréld le, szinte kiégett tőle a szemem.

Nem olvastam végig az első bekezdésben található okok miatt, de honnan tudod, hogy "vámpír" vagy? És miért vagy ennyire életunt?

2010. júl. 8. 18:08
 2/17 Zzita ***** válasza:

Tényleg zavaró a háttér, nehezen olvasható lett tőle a profil.

Hogy milyen ember vagy, erre szerintem már a profil neve is válaszol : depressed.

Egyébként meg igazán tehetséges lehetsz : sok mindenben jó vagy, a könyvedre kiváncsi lennék :)

Szerintem sok minden van amibe kapaszkodhatsz úgymond, hogy kiléphess a depresszióból.( amiket hobbiból csinálsz, ezek mind) Ha megpróbálod ezeket élvezni, lehet kevésbé vágynál a kórházra, öngyilkosságra,ilyesmikre.

Szerintem sok minden van benned, használd ki :)

2010. júl. 8. 18:36
 3/17 anonim ***** válasza:
sztem ? inkább ne akard hallani illetve látni
2010. júl. 8. 19:37
 4/17 anonim ***** válasza:
Szépérzékkel nem rendelkező, a legújabb divatot majmoló átlagos tinédzser.
2010. júl. 8. 19:49
 5/17 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: UTÁLOM A DIVATOT, HÁNYOK TŐLE!!!
2010. júl. 8. 19:59
 6/17 anonim ***** válasza:
Aha. Ja.
2010. júl. 8. 20:42
 7/17 anonim ***** válasza:

A nevedből (ami mellesleg hihetetlenül fantáziadús) és abból, hogy nem keresel társat, inkább befelé forduló. A háttérben levő lefelé forduló ötágú csillag alapján bátran nevezhetnélek sátánistának, de az is lehet, hogy csak szereted a metált. A bemutatkozásban vétettél néhány helyesírási hibát, a szókincsed nem éppen változatos, inkább közönséges.

Goth vagy, de nem nagyon hallgatsz zenét? Érdekes. Akkor nem tudom, miért aggatod magadra ezt a stílust. Csak mert szereted a hosszú, fekete szoknyákat?

Nem szereted az emot, ennek ellenére a kedvenc tárgyad a lakásban a borotvapenge. Őszintén szólva: szánalmas.

Tetszett a Twilight, de utálod a divatot?

H2O-t nézel és vért iszol? Nem nagyon passzol a kettő.

Azt meg végképp nem értem, hogy minek írsz ki egy ilyen kérdést, ha nem szereted, hogyha kötekednek veled. Talán csak egy kis figyelmet akarsz belőlünk kicsikarni? Bizonyára ezért szereted a kórházakat is...

Ha ennyire elzárkózol a külvilág elől, ilyen pesszimistán állsz mindenhez, akkor egyáltalán minek vagy fent hotdogon, és miért érdekel, hogy kinek mi a véleménye rólad?

Csak annyit tudok mondani erre, hogy ha nem nyírod ki magad, mielőtt felnőnél, akkor muszáj leszel beolvadni az emberek közé, hiába fogod azt mondani, hogy vért iszol és vámpír vagy, ki fognak röhögni.

Érzelmileg kissé labilis vagy, hamar felkapod a vizet, és ha valaki egy rossz szót mond, máris nekimész. Vissza kellene fogod magad egy csöppet, még akkor is, ha depressziós vagy. Attól még, hogy ezzel küszködsz, nem érdemelsz többet, mint mások.

Nem tudom, miért alakult ez ki nálad, meg hogy ki állapította meg, de rengeteg rossz sorsú ember van, mégsem vagdosság magukat, sem mást, hanem megpróbálnak együtt élni a rossz emlékeikkel, annak ellenére, hogy sosem tudják őket elfelejteni.

Szóval erőltesd meg magad egy kicsit és próbálj meg néha mosolyogni. Kössz.

2010. júl. 8. 21:00
 8/17 A kérdező kommentje:

Utols válaszoló: szeretem ha valaki őszinte:)

Csak nem értem hogy a végén mért köszönted meg ? :D

2010. júl. 8. 21:12
 9/17 anonim ***** válasza:
Nemolvastam el a szöveget mert nembírtam :D de nemlehetsz "annyira" rosszfej xD 666 :D nekem így kezdődik msn címem :D
2010. júl. 8. 21:35
 10/17 A kérdező kommentje:
Oké, na majd holnap átállítom a hátteret, amm szerintem is sz*r ^^ Amúgy nem vagyok sátánista:P
2010. júl. 8. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!