Diána
A Zara számomra kicsit fura
Zorina :)
Zara egyébként nekem márkanév, meg még túl külföldies is; ja, Diána asszem szebb. :) Szal inkább Diána. De alapvetően mindkét név szépen hangzik, de nem akarnám azt, hogy a gyerekem úgy érezze, hogy ő csak egy ruhamárkát jelent nekem; mert többet jelent ő nekem annál, hogy őt én egy ruhamárkáról nevezzem el. Mert lehet azért, hogy összekötné vele; és még ezen felül túl külföldies is; szóval nekem még egy picit ilyen "Dzseniferes" beütése is van; szóval ez nekem úgy idegen. De pl ha külföldi lenne, és nem lenne ilyen ruhamárka, akkor tök jó lenne egyébként. A Diánánál viszont nincsenek ilyenek, szóval cool név. De egyébként a Zara is jól hangzik, de nekem az inkább már márka; meg túl külföldies.
Diána
A Zara nekem így sem tetszik, s becézni sem lehet rendesen.
Diána.
Mióta engedélyeztetve lett a Zara, tucatjával születnek ilyen nevezetű kislányok, az sem különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!