Néha úgy érzem magam mint egy fogyatékos, valami baj van velem?
Nekem is teljesen normálisnak tűnsz abból, ahogy írsz, az már más, hogy a külsőd egy kissé furcsa. Az is lehet, hogy annyit mondták neked, hogy betegnek látszol, hogy már be is képzeled magadnak.
Nos, elárulok valamit magamról, ha ez megnyugtat:
úgy nézek ki, mint aki állandóan be van szívva. Ehhez társul az is, hogy sokat szédelgek a vérszegénységem miatt, emiatt pedig hullafehér a bőröm. Kidülledő, kék szemeim vannak, a hajam pedig egy szalmakazalra hasonlít leginkább. A tekintetem olyan, mintha mindig máshol járnék, mintha aludnék, néha pedig bekattanok és csak úgy kitör belőlem a nevetés. Cseppet sem szoktak idiótának nézni.
Amúgy matekból én sem vagyok túl jó, legalábbis egyre inkább romlik a memóriám. Régen első hallásra meg tudtam tanulni egy dalt, most napok kellenek ahhoz, hogy a fejemben is maradjon. Bár ezeknek a dolgoknak az okozója az is lehet akár, hogy hihetetlenül figyelmetlen vagyok, például ha valaki kérdez tőlem valamit, vissza kell, hogy kérdezzek, mert a hülyeségeimen jártatom az agyam. Ezek után kis időbe telik összerakni egy értelmes mondatot, mert nehezen fejezem ki magam szóban.
Szóval neked szerintem csak az hiányozhat, hogy önbizalmat tápláljanak beléd. Ha más nem teszi meg, tedd meg te. Írd le részletesen, hogy látod magad, aztán egy vidámabb pillanatodban nézz bele a tükörbe, és olvasd el, mit írtál korábban. Lehet, hogy találni fogsz pár dolgot, amiről nem is tudod, miért írtad le. Írhatsz olyan listát is, amiben a rajtad levő szép dolgokat sorolod fel. Ha van kedved, le is rajzolhatnád magad, és megnézheted, miket hangsúlyoztál rajta ki, és miért. Lehet, hogy a végén kiderül, hogy önmagad karikatúráját látod a tükörben, helytelenül :)
aztak.rva, van önkritikád :D
amúgy vannak iylen emberek. nem mondanám rá, hogy fogyatékos, de látszik, hogy van valami beütés.
oké; én meg éppen ezt nem akartam ide kiirni.. amúgy talált rád valami, amit leirtam?
nyugodtan válaszolhatsz, mit kezdenék én a cimeddel? ><.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!