Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudnék minden nap valami...

Hogy tudnék minden nap valami újat csinálni?

Figyelt kérdés

Próbáltam keresni olyan oldalt ahol fel van sorolva egy csomó új hobbi tevékenység vagy játék amihez nem kell sok pénz és nem helyfüggő tevékenység, de ilyet nem találtam.

.

Olyanra gondoltam mint pl: labdákkal zsonglőrködés, tapogatással megállapítani hogy milyen pénz van a zsebemben, stb... kb mint azok a gyakorlatok amit dr house talált ki a legtöbb részben

.

Nekem nincs akkora fantáziám hogy ilyeneket találjak ki de önfejlesztésem közben észrevettem hogy szükségem van ilyen új gyakorlatokra. Ez az oka hogy ha unatkozok a csempén lévő formákból 100 állatot is kinéztem már és hogy a liftben elkezdem morikálni az arcom.

.

Kérlek tudnátok segíteni nekem?

.

Legtöbb amit találtam hogy utazz el új helyre meg kelj föl másik időpontban minden nap (ami lényegében nem új, inkább: mintha unnád a kenyeret és akkor mostantól félbevágva eszed... ugyanaz a kenyér és ugyanúgy unni fogod).

2019. máj. 25. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is az utazás új helyekre, kirándulás jót tesz, hisz új élményekkel gazdagodsz.
2019. máj. 25. 17:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Így van de az drága dolog. Hiszek abban hogy nem mindenhez kell pénz.
2019. máj. 25. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Drága? Akkor vegyél egy rollert, biciklit és keress olcsó moteleket.
2019. máj. 27. 06:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen drága! Nem ezt írtam én is...? Roller meg bicikli pedig már van úgyhogy felesleges vennem pont mint olcsó motelt keresni ha van mázam.
2019. máj. 27. 18:41
 5/6 A kérdező kommentje:
*házam
2019. máj. 27. 18:42
 6/6 A kérdező kommentje:

Viszont a kérdéstől nagyon eltértünk....

Hogy tudnék minden nap valami újat csinálni?

2019. máj. 27. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!