Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lejár majd a személyim. Mikor...

Lejár majd a személyim. Mikor kell újat csinálni?

Figyelt kérdés
Februárban lejár majd a személyim. Mennyivel előtte mehetek újat csinálni? Ha lejár a személyi, akkor az újért fizetni kell? Köszönöm a válaszokat előre!

2017. szept. 20. 08:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt lejárna kb 3 héttel mehetsz az okmányirodába. Mert kb 2-3 hét mire elkészül az új. Bár mehetsz aznap is mert kapsz ideigleneset minden esetben, de azzal nem mehetsz kölföldre. Az am érvényes amíg meg nem kapod az újat. Ha nem járt le akkor igen, ingyenes.
2017. szept. 20. 08:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1 hónappal előtte mehetsz.

Ha megvan, nem kell fizetni.

Amúgy a gugliban az első találat.

2017. szept. 20. 08:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek írom, de neked is érdekes lehet:

Az ideiglenes személyi is érvényes szinte minden országban, ahová személyivel lehet utazni.

2017. szept. 20. 11:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, igen írtam googleba én is és a fizetőset meg is találtam, hogy nem kell fizetni. Csak azt nem találtam, hogy mikor is mehetek. Azt láttam, hogy pár nappal már mehetek előbb, de nem szeretek ilyen dolgokat sokáig halogatni, és nem tudtam, hogy mennyivel lehet korábban menni. Köszönöm a válaszokat! Megy a hasznos jelzés mindenkinek.
2017. szept. 20. 14:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem kell fizetni, ha már lejárt a személyid, az enyém lejárt márciusban és csak múlt hónapban csináltattam meg, nem kellett fizetni. Egy hét múlva már meg is kaptam postán.
2017. szept. 20. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!