Van egy barátom (sima barátság, nem párkapcsolat) Mit tegyek?
Na szóval ez az ember mindig megaláz a multammal társaságba mikor meg kicsi voltam es sok hulyeseget csinaltam.mindig kihív hogy menjek ki vele beszelgetni, ilyenek Ha van olyan alkalom hogy pl fáradt vagyok megkerdezi hogy mibe fáradtam el ? Es semmi valasz nem jo neki.
Mondtam hogy holnap nem birok kimenni, mert megyek apummal moziba erre ő megkérdezte hogy Minek megyek moziba?. Meg regebben kaptam egy PS4-et es amire mar regota vagytam,, es mindenkinek azt mondta hogy juj de gazdag vagyok meg hogy felvágok vele meg hogy a bátyám véd meg és egyedül nem birom magam megvédeni. Egyfolytába mindent szarnak mond amit en mutatok neki es ha mondok neki valamit annyit mond hogy k.
Egyfolytába melegez meg rugdos. Mit tegyek ?
Vele jarok tenisz edzesre,nem nagyon birom
De tud rendes is lenni.
Köszönöm a valaszokat
Oké, hogy van amikor kedves.
Nekem az egyik legjobb barátnőm volt olyan, hogy manipulált, érzelmileg zsarolt, mindenen megsértődött, én voltam mindig a szemét, és folyton rosszul kellett éreznem magam valamiért. Amikor jófej volt akkor megy elképesztően jó arc volt, és kedves is.
Aztán egyszer meguntam, hogy én vagyok a rosszfiú, és nem beszéltem vele többet. Nehéz volt, és meg is sértettem, bűntudatom is volt, de mázsás teher esett le rólam, mikor már nem érdekelt, hogy mi van vele.
Ha szerencséd lesz akkor nagycsoport után az anyukája másik iskolába fogja íratni mint téged a tied és nem lesz az osztálytársad....
Kb ez a szint az ahol a te történeted nem tűnik érthetetlen hülyeségnek...
Bánt? Védd meg magad! Vágj vissza! Rugdos? Ba$zd szájon! Együtt mentek fszom tudja hová? Ne tedd!!! Nem kötelező az ilyen gyökereket elviselned!
Azért bánt mert hagyod. Ne félj tőle! Semmit nem veszíthetsz. Találd meg az agresszív oldalad és engedd szabadjára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!