Hogyan javíthatnék az R betűhibámon?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta ilyen problémával küzdök és hiába tapasztaltam 5 külön logopédus fenomenális tanításait azóta is ezzel a problémával küzdök. Magában ki tudom mondani az R betűt de kötni nem tudom ha erőltetem akkor nagyon hülyén hangzik. Most pár személyes probléma miatt nagyon szeretnék megoldást találni erre. Nem szeretnék logopédusoz járni. Most kilencedikes vagyok de nagyon szarul érzem magam amiatt hogy úgy beszélek mint egy ötéves. Köszönöm előre is!#Betűhiba
2019. ápr. 30. 15:34
1/2 Gamer4545 válasza:
Az is lehet hogy gond van a hangszálaidal hogy nem tudod kimondani, vagy lehet hogy más a gond, probály meg elmenni 1 orvoshoz, megnézi a hangszálaidat ha nincs semmi gond velük ,akkor telyesen más a gond! [ugy találtam rá a kérdésedre hogy új kérdésekre mentem rá, szerencse hogy pont 1 ilyent adot]
!
2/2 anonim válasza:
Üsd meg százados, de nagyon dulván!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!