Mit tegyek ha egyfolytában arra gondolok hogy egynap megszünök létezni?
Figyelt kérdés
Én személyesen abban hiszek hogy miután meghaltunk megszününk létezni. Erre nagyon sokat gondolok mostanában, és magabiztosan mondhatom hogy a legszörnyűbb érzés.Nem menekülhetek, meg fog történni és az idő telik. Tisztában vagyok azzal hogy nem fog fájni, sőt érezni se fogom és igazán nincs mitől félnem,de így is ha rá gondolok kétségbe esek. Van bárkinek bármi ajánlata hogy mit tegyek az ellen hogy erre gondoljak? Vagy annak is örülnék ha valakinek sikerülne meggyőznie hogy van valami a halál után. Bármi ajánlat.Vagy bármi segítség.
Természetesen megpróbálom oldani magamtól és néha érzem hogy jó irányba haladok, de gondoltam hátha valaki tud segíteni.
Lehet hogy ez hülye kérdés, de előre köszönöm a válaszokat. :)
2019. ápr. 22. 19:48
11/11 anonim válasza:
Nem a nézeteidtől függ! Valami van, és vannak erre utaló jelek. Tudományosan nem bizonyított, de talán csak azért nem mert jelen fejlettséggel még nem bizonyítható. Viszont cáfolni sem cáfolták még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!