Miről írtok/írtatok listát?
- céljaimról egy lista
- mit kell venni-lista évszakonként pontos tételekkel (kiegészítők, ruhák, sminkek, könyvek, stb)
15/l
Én írtam arról,hogy miket szeretnék még megtenni az életben..
Aztán olyan dolgokról, amiket alapból nem mernék megtenni, ezt barátokkal írtuk és mindannyiunknak "muszáj" megcsinálni ami felkerül, amúgy elég vicces.. jó időtöltés :D arról is, hogy miken kéne változtatnom..
és amikor suli van, akkor tanulás előtt mindig írok egy listát,hogy mit kell tanulnom és ,hogy mire hány percet/ órát szánok rá..
régebben írtunk listát a helyes pasikról is :D és pontoztuk meg írtunk róluk pár sort.. bár ilyet már nem csinálunk :D
szóval elég sok mindenről lehet, szerintem jó dolog :)
Nem szeretek listát írni, mert minden egyszerre jut az eszembe, de a kezem csak egy dolgot tud leírni, és amíg azt leírom, a többit elfelejtem :D
Maximum vásárláshoz szoktam listát írni, mert könnyen megfeledkezem a dolgokról.
Hát hogy jövőhétre mit viszek a nagy útra.
Meg még valahol megvan hogy ha lesz saját házam akkor mennyi lesz felépíteni,berendezni cuccokkal.21millió felett volt az ár:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!