Hogyan fejleszthető a probléma megoldó képesség abban az esetben, ha nem nincs probléma amit megoldjak?
Milyen problémára gondolsz?
Annyira durva, hogy nem mersz bemenni egy boltba?
Vagy nem tudsz fontos döntésekben megfelelően dönteni?
1-es: De hogyan álljak neki? Az életem olyan szakaszában vagyok, hogy semmi teendőm, megbízásom nincs amit megtudnék csinálni. Már hónapokkal ezelőtt elhatároztam, hogy leküzdöm az önbizalomhiányt, de azóta nem történt velem semmi érdekes és fontos.
2-es: Hát.. nem igazán. Nagyon gyerekesek és megfontolatlanok a döntéseim. Próbálok egy kicsit érettebben gondolkozni, de gyakran nem sikerül.
#szóval ráléptem a változás útjára, de szerintem elég göröngyös és hosszú út elé nézek!
Kedves Kérdező!
Elég intelligensnek tűnsz ahhoz, hogy magad fogalmazd meg saját magadnak, mely életterületeken szeretnél előre lépni. Ennek mentén tudsz célokat kijelölni magadnak, ezt a munkát nem lehet megspórolni.
kettes és ötös válasz adója vagyok
Végezz vmi üzleti sulit, h minimálisan képben légy! Azz ott szerzett kapcsolati tőkéd kamatoztasd. Menj ki külföldre 1-2 évre, nagyon jó iskola. Járj társaságba, és -ha még mindig nem leszel elégedett a kommunikációs skilljeiddel- végezz üzleti kommunikációt és asszertív kommunikációt.
Eredetileg ezért van a matematika tárgy középiskolában...
Én sokat matekoztam, mert szerettem és ezzel együtt sztem jó problémamegoldó kézségem alakult ki emiatt. A logikus gondolkodás mód fontos, edzeni kell az agyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!