Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok másokkal...

Miért nem tudok másokkal beszélgetni?

Figyelt kérdés

A lényeg annyi, hogy magamba jól el vagyok. Magammal tök jól elbeszélgetek, de másokkal ez nem megy.

Osztáytársammal különbuszon egymás mellett ülünk és full csend van köztünk. Egyszerűen nem tudtam h mit mondhatnék és ahogy körülnéztem mindenki beszélgetett a másikkal. De ez nálam mindig igy van. Ha nem beszédes a másik partner akkor én meg se tudok mukkani.

Volt olyan, hogy kérdezett valamit az oszt.társam és letudtam egy ahával..

nem is értem, hogy aki valakivel összejön azok hogy tudnak jól elleni együtt. Hogyan tudnak mindig kommunikálni.

Én mint látható irni jobban tudok, mint beszélni.

Beszélgetni tényleg nem tudok, nem tudom még a szavakat sem normáisan kiejteni pl. mondok valamit pl.mondani akkor azt ejtem ki hogy mindani. Hiába olvasok sokat. Nem tudom kifejezni magam.

16/L

2019. márc. 7. 15:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Talán az is közre játszhat, hogy antiszoc vagy, zárkózott vagy, introvertált, valószínűleg ezért.

Nem érdekelnek a felszínes témák, de olyanokat, akikről mélyebb dolgokról tudnál beszélni, nem találtál a korosztályodban partnert! Félsz megnyílni, kerülöd a kínos csevegést, miközben mind ugyan azt a beszéd technikát ültették belénk, ugyanolyan gondolkodás móddal vagyunk meg áldva, csak változatosan, de nem mersz megnyilvánulni, vesd le gátlásod és merj bátrabb lenni, hisz veszteni valód úgy sincs és jobban fogod tőle érezni magad, ha rád figyelnek vagy legalább szóltál te is valami érdemlegeset.

2019. márc. 7. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!