Szerintetek mit kéne csinálnom?
Meg tudod kérdezni, hogy a faktot melyik tanár tartja, mert lehet, nem ugyanezt a tanárt kapnád, hanem mást, aki értelmesen magyarázza.
A vért meg lehet szokni. Ezen a téren nincs gond. Magát a gondolatot is, hogy egy ember élete vana kezedben. Azt is el tudopd fogadni, hogy egyes betegek sajnos meghalnak.
Viszont az orvosi eléggé kemény és nehéz. Nem egy ismerősöm hagyta ott.
Maga a szakma is.
Én már azért se vállalnám, mert beesik valaki, akinek várnia kellett, már ezért idegbeteg, amúgy ő már diagnosztizálta magát és ő tudja a gyógymódot is és igazéból csak kötekedni jött be.
A neten is láthatod, mennyien szidják az orvosokat.
Plusz a pénz, ami igen alacsony.
Olyanon nem gondolkoztál, hogy tanárnak állsz? (Pl Biosz-kémia)
Hat a mai gyerekeket elnezve akar az osztalyomat is nem hiszem hogy a tanári pálya nekem való lenne
Engem annyira a pénz sem befolyásol inkabb attól félek hogy belekezdek az orvosiba és rájövök a felénél hogy ez megsem nekem valo
#9 szívemből szóltál. A betegek többsége amúgy is okosabb nálunk, mi az ellenségek vagyunk, néha kb ezt érzem.
Arról pedig sehol nem írnak, hogy kb lehúzhatod az egész életedet a wc-n, mert dolgozol 0-24.
Újév van. Igyál egy sört!
Ez egy négy éves poszt. Azóta kicsit javult a bér. Habár szerintem továbbra is rabszolgamunkát csinálunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!