Érzed ezt, vagy valaha érezted ezt?
A teljes kilátástalanság. Vajon hogyan induljak el, merre, miként, miből? Ha valami érdekel és el szeretnél kezdeni abba az irányba haladni, akkor nem tudod, hogyan tedd azt.
El szeretnéd érni azt a szintet, hogy mindig tele legyen a hűtőd és semmiből sem szenvedj hiányt. Nem, ez nem multimilliomosság, ez a modern világ ALAPVETŐ szükségleteit takarja, amit itt nem kaphatsz meg, de vajon hogyan érhetnéd el, mi tévő legyél?
Most is azt érzem...
egyetlen barátom sincs, végigrohadom a nyarat. :(
embereekk. akkor itt a nagyszerű lehetőség, hogy barátokat szerezzetek. miért nem tudtok egy kicsit örülni, hogy végre nem kell tanulni? ismerkedjetek, menjetek bulizni, strandra, bárhová ahol tudtok barátkozni.;) nem vagyok egy idős valaki, sőt fiatal vagyok, szerintem teljesen felesleges önsanyargatással eltölteni a boldog perceket.;) hogyha akartak irhattok privit, stb.höhii.
14/L.
1. vok.
Az írtad alapvető szükségletek. Számomra ez az egyik alap. Ami nincs meg.(de kaja van :))
18:22,18:26,18:31
Hány évesek vagytok?Fiú/lány?:)
Én szívesen beszélgetek veletek,én is sokat unatkozom sajnos,de próbálok tenni ellene:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!