Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kéne tennem most?

Mit kéne tennem most?

Figyelt kérdés

Nos lényegében annyi a sztori, hogy egy elég ferde este után nagyon megharagudtak rám a barátaim mert olyan dolgokat mondtam, amiket nem kellett volna.

Mit kéne tennem, hogyan kérjek bocsánatot, ha nálunk nem nagyon módi az "érzelgősség" és kellemetlennek érzem, hogy bocsánatot kell kérjek?

Nyilvánvalóan szándékozok de tanácstalan vagyok, mert ez példátlan eset.

2019. márc. 5. 19:44
 1/2 kreténpali ***** válasza:

Ha sajnálod amit okoztál, akkor fejezd ki, hogy így érzel.

Ha csak azt sajnálod, hogy megharagudtak rád, akkor ezt fejezd ki.

Kellemetlen? Kellemetlenebb beszélni róla, mint elviselni a kialakult viszonyt? Ez még meg is fordulhat.

2019. márc. 6. 13:46
 2/2 anonim válasza:
Szerintem az őszinte igazat mond el.. Hisz a barátok azok azok az emberek akik melletted vannak és támogatnak.. Bocsánatot meg természetes kérni hiába nem érzelgősek de akkor is.. Jobb ha nem beszéltek? Mindthogy bocsánatot kérnél és redneződne minden.
2019. márc. 6. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!