Mit kene tennem? Mar nem erdekel semmi.
Eddig még nem találkoztam olyannal aki a fűre rá lett volna függve , ezért ebben nem tudok segíteni.
Viszont, én is hasonló cipőben jártam fél évvel ezelőtt, nem motivált semmi, nem is melóztam, suliba is csak bejártam. Helyette mentek a bulik, lógás a spanokkal.
Aztán én is bele kóstoltam a zöldbe, azóta is szoktam használni.
Viszont közben rátaláltam a mostani barátnőmre akivel kellően motiváljuk egymást.
Már dolgozok (igaz csak lightosan mert annyira nem szorulok rá), aktívan részt veszek az iskolában(informatikai rendszergazda), 3 féle nyelvet tanulok & tervezem is belőlük a vizsgákat, illetve edzeni is eljárok.
A zöld azóta is a napjaim része(esténként) viszont nem érzem azt hogy függenék tőle, a sima cigit is sikerült közben lerakni.
Szóval, röviden találnod kell valakit/valamit ami kellően motivál a változásra. Amint megtapasztalod ,hogy mennyivel másabb így az élet, rájössz hogy nem is olyan rossz sőőt... :D
Ha esetleg még szeretnél beszélni róla, küldj privátot hátha van még valami amivel tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!