Honnan tudjam, hogy hülye vagyok vagy normális?
Nem azt akarom, hogy ti döntsétek el, azt mondjátok meg hogyan lehet eldönteni.
Tudom, hogy bután hangzik a kérdés, de bennem most mégis ez a kérdés fogalmazódik meg legtöbbször.
Kérlek próbáljatok meg normális válaszokat adni!
Kérdés, hogy mi a normalitás kritériuma vagy tartománya, és milyen szempontból. Ki állítja fel az elvárásrendszert? Mi a célja nnak, hogy meghatározod?
Amúgy ezt nem lehet eldönteni. Ami egyik kultúrában, illetve korban normális (volt), az egy másik kultúrában, korban nem normális. Ha arra gondolsz, hogy megfelelsz-e az átlagnak, akkor is meg kell határozni, hogy mit mérsz.
Aztán még kérdésem, hogy akarsz-e valamilyen elváráshoz igazodni, vagy inkább ki akarsz lógni a sorból.
1-es! Számítottam ilyen válaszra, valószínűleg igazad is van, mert tényleg butaság leírni a személyes gondolatainkat, csak nagyon kíváncsi voltam/vagyok sajnos.
2-es! Megköszönöm neked, hogy azt, hogy figyelembe vetted, hogy én szeretném eldönteni a választ.
Van olyan életszakasz,amikor megerősödik az ego,ennek feltétele vagy vonzata,hogy felerősödik az önkontroll is.
Ebben az állapotban vagy,időszakos,hormonális,de nem volt még ilyen érzésed,ezért szeretnéd kibeszélni,hogy másnak is volt-e ilyen állapota.
Volt,igen.
Csak információ híján nem tudják hova rakni,helyezni ezt a dolgot,így csupasz csigaként tovább siklanak nesztelen rajta,és nemhogy nem értik,de el sem fogadják ezt az információt a legtöbben.
Az életszakaszok jelentősebb bázispontjainak egyike ez.Majd lesz még több is,valójában ezek formálják az ego-t és az énképet,azt a képet,amit magadról alkotsz,ahogy látod magad.
Aki nem ért egyet,az olvasson szakirodalmat,informálódjon,van élet a kerítésen túl is...
Nagyon èrdekes a kèrdèsed. :)
A bibliában ott van a válasz.
Legalább a Pèldabeszèdeket olvasd el és tudni fogod jó és "normális" ember vagy e.
Amugy meg egy jó ember szerintem elég okos is!
Hülyének nem hiszem, hogy hülye vagy, de szerintem nem létezik "normális" ember
Mindenkinek van valami olyan heppje, rigolyája, viselkedési stílusa, ami mások szerint nem nevezhető normálisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!