Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudom a szeretetem...

Miért nem tudom a szeretetem ki mutatni senkinek?

Figyelt kérdés
Nem tudom ki mutatni a szeretetem senki iránt ez miért lehet? Nem tudok önmagam lenni senkivel szembe barátok, szüleim szemben sem és nem tudom hogy miért sokszor ugy érzem hogy lehet azért vannak ezeket a dolgok mert apukám sosem mondta ki nekem hogy szeret vagy éreztette ezt velem legutóbb amikor meg ölelt is ovis lehettem nem emlékszem rá hogy mikor történhetett. Sokszor ugy érzem nem is olyan mint ha az apukám lenne nem egy apa lánya viszonyt ápolunk. Amikor néha ugy szól hozzám hogy lányom be megyek szobámba és sirok meg hatodok ezen hogy igy szol hozzám. Nem merek ugy elotte enni sem énekelni vagy táncolni és elég sok mindent. Ebben szeretném a tanácsotokat kérni mit tehetek ez ellen?
2019. febr. 11. 03:53
 1/5 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Úgy tűnik, apád érzelemszegény vagy azt kommunikálni képtelen ember. Ez volt a minta, tudat alatt ezt tanultad el. Nagyon intelligens módon ezt itt majdnem ki is mondtad.

Apáddal le kellene ülni, és beszélni ezekről.

Nem írtad a korodat, de olyan 12-16 éves lehetsz. Érdemes lenne ezt a dolgot egy terápia keretében is kezelni, mert ez az érzelemkimutatási helyzet a párkapcsolatokban kamatostul megbosszulja magát.

2019. febr. 11. 04:51
 2/5 anonymousreview60 ***** válasza:
Az, hogy ezeket nem mered előtte csinálni, azt mutatja, hogy nem bízol abban, hogy elfogadható vagy. Emiatt görcsölni fogsz a pasiddal is.
2019. febr. 11. 04:55
 3/5 anonymousreview60 ***** válasza:

Apád, ha eddig nem mutatta ki az érzelmeit, akkor ezután sem fogja vagy csak kicsit és azt is nagy sokára. Neked mindenképpen javaslom a terápiát, de neki sem ártana.

Anyukád hol áll ebben a helyzetben?

2019. febr. 11. 04:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Talán veled is az van, mint apáddal, féltek kimutatni az érzelmeiteket, attól tartva, hogy az a gyengeség jele.
2019. febr. 11. 08:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy félsz az elutasítástól, a csalódástól, a negatív véleményektől. Mivel apukádtól nem kaptál semmi ilyesmit. Én is nehezen mutatom ki az érzéseimet, mégis van párom 5 éve. És táncversenyen fogok fellépni vele úgy, hogy soha nem álltam színpadon és a tánctudásom is hagy kívánnivalót. Ott aztán biztos megkapjuk majd a zsűritől a keresetlen szavakat... Naés? Jól érezzük magunkat és ez a lényeg. Minden csak tőled függ, hogy fel mered-e vállalni magad és a hátráltató világ ellenére merd megtenni azt amit szeretsz. Ha úgy érzed, ölelj meg valakit. Legfeljebb elutasít. De akkor kiderül, hogy ő mennyire szeret. Apukádat is nyugodtan. Mutasd ki felé, hogy szereted. Ha valóban szeret nem fog ellenkezni. Az evéssel nincs semmi extra, azért eszünk hogy életben maradjunk. Szólt már valaha, hogy túl sokat, keveset eszel? Mindenkinek változó az igénye. Énekelni, táncolni pedig merj, mert ezek szép dolgok, nem véletlenül szokott közönsége lenni az énekeseknek, táncosoknak. Állj elé, hogy apa, szeretnék mutatni valamit, majd kezdj el énekelni, táncolni. Jól fog neki esni és hátha megnyílik.
2019. febr. 11. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!