Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok komoly? Hogyan...

Miért vagyok komoly? Hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudom ezekre a kérdésekre a választ, de nagyon szeretném megtudni őket.

Nincsenek jó beszólásaim, ha beszólnak nekem nem tudok mit vissza szólni és eléggé zavar.

Nem tudok viccelődni másokkal, és nevetni másokon csak azaz erőltett hülye nevetéssel, ha látom hogy a többiek jól szórakoznak.

Nem igazán vagyok társasági ember és nincsenek barátaim se, csak úgy haverok a suliban.

Csendes is vagyok, nincsen nagy szám egyáltalán mint a többieknek. Sok osztálytársam még a semmiről is eltud beszégetni meg hülyéskedni, de én nem. Én egy unalmas személyiség vagyok, de szeretnék ezen változtatni csak nem tudom hogyan.

16/l

2019. febr. 6. 19:32
 1/1 veruskakukucska válasza:
100%

Semmiképp ne gondolod, hogy meg kell változnod. Nem szabad olyasmit erőltetni, ami nem te vagy. Ne te változz, hanem keress olyan barátokat, akik hasonló mentalitásúak. Ne birkulj be, nem kell csatlakozni a nyájhoz. Keress neten olyan közösségeket, oldalakat, amik érdekelnek, ott fogsz találni barátokat, de legalább is sokat tudsz majd beszélgetni.

Jézus, örülök, hogy vannak ilyen emberek, ne akarj olyan lenni, mint a nagy átlag, nehogy! :) Hajrá!

(Én is ilyen vagyok egyébként és örülök neki.)

50/N

2019. febr. 8. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!