Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Azt szeretnem toletek kerdezni...

Azt szeretnem toletek kerdezni, hogy hogy lehetnek szerintetek komolyabb?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Hogy lehetnek komolyabb,aki mindenkit komolyan vesz,nem megy azonnal bele egy kapcsolatban ha megtetszik neki egy fiu,aki pozitivan gondolkodik.Volt egy baratom s a baratnom mind ir neki,s szerintem lesz koztuk valami,s nem tudom mit tegyek. Pozitivan szeretnek gondolkodni,de nem tudok ezert kerek toletek tanacsot.Mintha nem is erdekelne hogy mit csinal a volt baratom,de erdekel mert szeretem.Kerlek szepen adjatok tanacsokat.

2018. febr. 5. 11:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Első lépésben azt tanácsolom, hogy vegyél egy helyesírási szótárat.

Második lépésben, érthetően írj, mert egyáltalán nem vágom mi a problémád? Most jársz valakivel és arra hajtott a barátnőd, vagy az exbarátodra hajtott a barátnőd?

Harmadik lépésben meg, mindenképpen beszélj a barátnőddel. Már, ha egyáltalán barátnők vagytok?

2018. febr. 6. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!