Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Trauma ért . Mit tegyek?

Golyoliba kérdése:

Trauma ért . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2hónapja kigyulladt a házunk éjszaka.Este 11kor a szomszédok szóltak,kiabáltak.Nem mertem kimenni mert nemtudtam kiaz felköltöttem édesanyámat és kiment.Hallottam hogy sikitozik.Kirohantam,láttam hogy ég a ház Az a pillanat bennem maradt.Azóta északánként rettegek,félek elaludni.Minden este arról álmodok hogy vagyok valahol és kigyull a ház.Mi tegyek?Tudom hogy nem gyulladhat már ki mertmeglett csinálva és aztmondták hogy semmi esély sincs rá hogy ujra kigyulljon.Attól félek hogy ujra kigyull és nem hallom meg a szomszédokat és bentégek a házba a családommal.Hogyan dolgozhatnám fel?Plusz a suliba még piszkáltal is miatta és azok is bennem maradtak .
2019. febr. 2. 18:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Iskola pszichológus. Beszélj vele.
2019. febr. 2. 19:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Magam átmentem egy hasonló traumán, úgyhogy együttérzésem!

Annak, hogy még egyszer kigyulladjon ugyanaz a ház, az esélye igen-igen kicsi. Egy már kigyulladt házban nagyobb biztonságban vagy, mint egy másikban, ami még sose gyulladt ki. Komolyan beszélek.

Mindenképp beszélj az iskolapszichológussal, ha elhanyagolod a félelmeid, ptsd is lehet belőle. Az egy időben messze vezető kórkép, meglehetős életminőségromlással.

Nekem kb. egy év alatt elmúltak a tűzesethez kapcsolódó tüneteim. Mondjuk én elég rég használok egy hatásos stresszmenedzsment módszert, és jógázom is.

2019. febr. 2. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!