Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kéne csinálnom egész nyáron?

Mit kéne csinálnom egész nyáron?

Figyelt kérdés

Itt a nyár, végre kisütött a nap, de én hülyére unom magamat...

Egész nap a gép előtt ülök, amitől már "kifolyik a szemem a helyéről". Bulizós, bandázós típus vagyok, de egy félreérés miatt(az most hosszú) egyetlen barátom sincs.

Szeretek bringázni, de egyedül nagyon rossz lenne. Már mindenféle nekem való könyvet kiolvastam :S

A TV-t hagyjuk, nem szeretem.

2010. jún. 30. 18:18
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
oké, oké, csakhát ott az a "romlott" város, amit feljebb említettem, a környékbéliek pedig utálnak.
2010. jún. 30. 19:01
 22/28 A kérdező kommentje:

Mindegy, nem zargatlak titeket a kérdésemmel, biztos van jobb dolgotok is.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat...

2010. jún. 30. 19:16
 23/28 anonim ***** válasza:

szia.én még nem irtam és látom nagyon elveszett vagy.

én is hullába unom magam a nyáron.én is szeretek bulizni meg minden csak most mégse úgy jönnek össze a dolgok.

sajnos mindenhez pénz kell, viszont láttam hogy irtad hogy kutyára most nincs pénzed. nem kell fajtatiszta legyen, látogass el egy menhelyre, fogadj örökbe egy kutyust és még jót is tettél velük. én még nem voltam menhelyen, de szombaton megyek mert akkor van nyiltnap és szeretnék egy kutyát mert én is úgy vagyok mint te,annyi külömbséggel h vannak haverjaim meg egy pasim akivel rosszba vagyok xD egy kutyával ellennél. azzal elmehetsz cangázni,sétáltathatod és közben nem is leszel egyedül. vele nem fogsz összeveszni sem,16évesen én már rád merném bizni :D de lehet csak azért mert 18 vagyok.

ha van valami kérdésed akkor irj privibe. szija

2010. jún. 30. 19:46
 24/28 anonim ***** válasza:
sztem ő nem csak arra értette,h drága megvenni a kutyát,hanem,h el is kell tartani,oltás,kaja,stb...
2010. jún. 30. 20:39
 25/28 anonim ***** válasza:
ja értem. hát.. akkor hörcsög..de az meg unalmas... tengerimalac,teknős stb...?:S de azokkal meg nem lehet elmenni sehova :D
2010. jún. 30. 23:50
 26/28 anonim ***** válasza:
a nyári munka 2 problémádra lenne probléma és hogyha lenne jobb dolgunk válaszolgatás helyett akkor nem válaszolgatnánk és megszünne az oldal... én is nagyon unatkozom csak nekem még vannak barátaim csak nem tudok velük találkozni... am én is mek nyári dolgozni h tudjak menni efottra... a barátaid nem normálisak... csak ha az egyikkel aki a legmegértőbb megpróbász beszélni az előnyös lehet... hát akk kb ennyi
2010. júl. 1. 01:30
 27/28 anonim válasza:

lógj be a strandra xD (nem kell pénz hozzá)

fesd ki a körmeid :D :D

nézz filmeket otthon :)

tanuljgass főzni..ilyenek :P

2010. júl. 1. 06:58
 28/28 anonim ***** válasza:

Bár már lassan vége a nyárnak, de ezek a dolgok időtlenek:

Ruházz be egy pár színes lapra, olló, ragasztó, és alkoss! Díszítsd ki a házat! Én ezzel el szoktam lenni :) Nálunk a papírboltban van 150 forintért kis papírmasé-dobozka, szív- kör- és négyzet alakú, szoktam azokat is festegetni :) Vagy hajtogass, keress a neten hajtogatás-mintákat (amíg még van netetek)

Vagy horgolj, ha szereted az ilyesmit. Három-négyszáz forintért lehet kapni egy szép nagy gombolyag fonalat, egy horgolótű sem drága, és két-három gombolyagból egy kis felsőt is össze tudsz dobni :D

Kezdj el főzni-sütni tanulni. Vannak nagyon olcsón és könnyen elkészíthető sütemények, mint pl, a muffin, olcsó és könnyű elkészíteni, és a kis papírtasakok se drágák :)

Most hirtelen ezek jutottak eszembe, amiket én is szívesen művelek, remélem, mondtam számodra hasznos dolgokat.

Üdv, 14/L

2010. aug. 18. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!