Mit kéne csinálnom egész nyáron?
Itt a nyár, végre kisütött a nap, de én hülyére unom magamat...
Egész nap a gép előtt ülök, amitől már "kifolyik a szemem a helyéről". Bulizós, bandázós típus vagyok, de egy félreérés miatt(az most hosszú) egyetlen barátom sincs.
Szeretek bringázni, de egyedül nagyon rossz lenne. Már mindenféle nekem való könyvet kiolvastam :S
A TV-t hagyjuk, nem szeretem.
Keress más barátokat:)Csajozz:D
Vagy alkoss vmit....bármit:D
Menj el strandra!Vagy vmi:);)
Nagyszülők külföldön, amire szintén nincs pénz.-.- ősszel már netünk se lesz :(
Egyedül meg nagyon nem szeretek menni sehova. Én inkább társas típus vagyok/lennék.
Menj ki sétálni és ismerkedj. Vagy nem tudom. Amúgy egyedül tényleg szär bicajozni...én utálok egyedül menni valahová :S :D én most a fiúkkal szívesen kimennék bicajozni csak hát nem jó :S tavaly nyáron annyit bicajoztunk, hogy a 8 emberből 5-nek elromlott ×D. Mi voltunk a város huligánjai :D nagyon jó volt. Főleg amikor a vázra kártyákat csipeszeltünk és hozzáért a küllő akkor olyan jó hangot adott ki és ezt 8an este 9 körül megcsináltuk egy utcában ×D szerintem kikészültek tőlünk. Szerintem amúgy a barátaid nem is a barátaid :S
13/L
A legközelebb lévő város elég "romlott"(múlt héttől már drogdílereket is fogtak a zsaruk állítólag), így nem merek odamenni.
jaj, de okos vagyok én is, hát kifelejtettem, hogy 16 vagyok és lány :)
így talán könnyebb programot ajánlani számomra :)
inkább pasiznák
xĐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!