Ez pozitív dolognak tekintendő, vagy negatívnak - az ember, aki nem adja fel?
Az ég kék? A fű zöld?
Most mit vársz erre a válaszra?
"Nagyon pozitív, jajjde jó vagy, gyere és dugj meg"!?
Ne itt keress elismerést...
Viszonyítás kérdése... tudod, ÉN kitartó vagyok, hű az elveimhez, határozott egyéniségű... de TE bizony makacs vagy, képtelen a kompromisszumra, és kemény fejű...
Szóval a helyzettől és szemlélőtől függ, hogy te mi vagy :)
17:55 - Calm down, barátom, nem elismerést, nem dícséretre vágyom, csak nem tudom, hogy ez milyen kívülről szemlélve
17:55 (1.) - Általában hiszek az igazamban, és ha tudom, hogy valami igazságtalanság történik, akkor a saját lelkiismeretem ad erőt, ez az egyik példa, ha szeretek valakit, és keresztbetesznek, akkor az, hogy tudom, nem csak magamért teszem, amit teszek, hanem azért is, akit szeretek. Nagyon sok gyenge akaratú ember van az ismerőseim körében, és próbálok ezzel példát mutatni a számukra, hogy amíg hisz az ember az igazában, amíg szívből cselekszik, és érzi, belülről fakadóan, hogy ezt kell tennie, akkor tegye meg - mert más nem fogja helyette, és saját magát csapja be. Amikor valaki más rosszat tesz velem, és nem csip-csup ügyekben, hanem komolyabban, akkor tudom, hogy mással is meg fogja tenni, amíg nem mondja azt valaki Neki, hogy elég, amíg nem "töröm" meg, addig mással is megteheti, és lehet, hogy Ő nem fogja bírni úgy, mint én, ezért, én megteszem, amit tennem kell, mert mi van, ha más nem lesz? Az emberek gyakran mindig másban bíznak, nem magukban, mástól várják a megoldást, de ha mindenki mástól várná a megoldást, akkor sosem történne semmi. És tudom azt, hogy ha én "megtörök", akkor azok, akik aljasságot művelnek, vagy "legyőznek", megerősödnek. Ha pedig valami nem sikerül, de tudom, hogy lehetséges, valamilyen úton-módon, akkor megpróbálom újból, más módszerekkel, más taktikával, mert egyszerűen látom a célt, és ha a cél elérhető, fontos és szükséges, akkor miért adjam fel? Kicsit hosszúra sikerült, az sem biztos, hogy normális vagyok, de sebaj. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!