Vetélytársam a barátnőm?
Lehet rossz kategória,de máshova nem tudom tenni.
Nos a helyzet az hogy egy 18 éves lány vagyok és barátnőm is annyi-baráti barátnő- . Én egy keményebb,érzéktelenebb,antiszociálisabb fajta vagyok(de a társaságot is szeretem,csak nem minden percben),aki szeret egyedül lenni,és rockeresen öltözködik-bakancs,lánc,soksok fekete,és ezt a stílust imádom és vallom,jól érzem magam benne- Barátnőm pedig tipikus plázacica: magassarkú,pink mindenfelé,Hellyo kitty,Playboy,kis csini ruhácskák és nem bír egyedül lenni.
Mindketten jól érezzük magunkat a stílusunkban,és egymás stílusát is elfogadjuk és nagyon kedveljük egymást!!
Ám,felmerült bennem a kérdés..őt nagyon sokan megnézik,mert szép alakja van és meg is mutatja -nem kvásan- én pedig nem hordok igazán nőies ruhákat,inkább fiúsvonal,bár van egy két dögös ruhám.Tehát a pasikat inkább ő érdekli..És ez féltékenységet vált ki ugyebár.(Felőlem is érdeklődnek,de nem olyan sokan mint felőle..ő tipikusan népszerű,én meg nagyon megosztó személyiség vagyok.)
Normális,hogy így érzem?Érzetétek már úgy,hogy a barátnőtök "jobb" nálatok?
Ha téged annyira zavar, hogy nem érdeklődik utánad annyi pasi, akkor öltözz Te is nőiesebben, mindjárt nagyobb lesz a siker. Ki kiváncsi egy fiús lányra, mond már meg? Persze a Te döntésed, úgy öltözködsz, ahogy akarsz, de akkor ne panaszkodj!
Persze, hogy normális, hogy féltékeny vagy, mindenki szeretne jó lenni és mégjobb. Nem esik jól, ha a másik jobb, de tegyél érte, hogy Te is olyan szexi légy!
Szia!
Választ is adtál a kérdésedre: féltékeny vagy. És ezt meg is értem. A rocker csajokat is megnézik, de nem a "formájukat" hanem a kinézetüket. Van akinek bejön, van aki inkább megijed ettől.
A plázacicás kinézetnek meg megvan az az előnye, hogy a férfiak 90%-a rajta legyezgeti a szemét.
De ettől ő még nem szebb, vagy jobb mint Te, csak a viselkedésével, stílusával több hódolója van. Legyen ő a barátnőd, és próbálj ezen túllépni, menj rockeresebb társaságba, mert a rocker fiúk nem a plázacicákat "szemelik ki":-)
3 éve vagyunk barátnők,tehát nem új keletű a dolog,de sosem volt nagy mértékű,csak elgondolkoztam vmelyik nap ezen.
Mindegyik hozzászólást köszönöm,nem panaszkodás,hanem gondolat leírás volt.
Próbálkoztam már nőiesebb lenni,de az nem volt az én világom.Szoknyát nem bírom elviselni,a hajam viszont félhosszú és sokak szerint nagyon szép,szóval azzal nincs problémám :)
Sajnos rockerek nincsenek a környéken,de pasikkal nagyon sokat vagyok,a barátaim fele hímnemű 18-40 év között. :)
Mégegyszer köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!