Hogyan lehet leszokni a túlzott féltékenységről?
Tehát van egy fiú (ráadásul nem is járunk)és egész nyáron a Balatonon dolgozik. Egyébként jó barátok vagyunk de én szeretnék tőle többet is csak még ezt ő nem tudja. Lemenni hozzá sajnos több ok miatt sem tudok.
Mikor olvasom egy közösségi site-on, hogy pl. lemegy egyet sörözni akkor annyira szmorú vagyok meg dühös is, hogy legszívesebben megölnék valakit aztán meg magamat. És ez mindég így van, akármit csinál egyszerűen nem vagyok nyugodt ha nem velem beszél éppen.
Tudom, hogy ez nem normális, de akárhogy próbálok vele nem foglalkozni, sosem tudom azt mondani, hogy "jó menny csak, érezd jól magad". Mit tudnék tenni azért, hogy leszokjak erről?
Azt mondják a féltékenység alapja az önbizalomhiány. fontos, hogy elfogadd magad úgy, ahogy vagy. oké, mindenki ezt mondja, de el kell fogadnod, hogy minden ember egyedi és te is a hiányosságaiddal együtt vagy önmagad!
ha már sikerült meggyőznöd magad, akkor akár kezdeményezhetsz is, vagy ha nem akarsz, akkor hagyd, hogy kitombolja magát, de én inkább az előbbit javaslom! de jól gondold meg, mert ez akár egy jó barátság végét jelentheti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!